Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves Szülők! Mit szólnátok,...

Kedves Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek közölné veletek, hogy meleg? Ha eddig nem fogadtad el a homoszexualitást, ezután elfogadnád?

Figyelt kérdés
Csakis szülők, anyukák, apukák válaszoljanak! Normális válaszokat.

2012. ápr. 9. 00:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
54%

Arra büszkék, hogy képesek vállalni miközben olyan eltorzult felfogású az emberek nagy része mint itt egyeseké is

Jöttök itt állandóan a betegségetekkel... nem unjátok még?

Szerinted melyik a normálisabb: boldogan élni azzal akit szeretsz, vagy indokolatlanul gyűlölködni és elítélni valakit olyan dologért amit csak fel se fognak?

2012. ápr. 9. 22:04
 22/36 anonim ***** válasza:
Ha nem is vagyok a téma szakértője de sok minden megtapasztaltam a saját bőrömön szóval nem csak a levegőbe beszélek a melegségről. mellesleg a médiától meg kifordul a belem.
2012. ápr. 9. 22:08
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még azért leírnám az elsőnek, és remélem, el is olvassa:

Kedves Első!

Én egy nagyon emberszerető valaki vagyok, utálok másokat gyűlölni és inkább eltűröm a fogyatékosságaikat, minthogy utáljam őket. De Téged olyan szívesen pofánb*sználak egy féltéglával, hogy lelkiismeret furdalásom sem lenne. A legjobb szó rád az, hogy UNDORÍTÓ.

2012. ápr. 9. 23:32
 24/36 anonim ***** válasza:
79%

Ismerjük az ilyen meleg "átnevelő-táborokat"? A legtöbb meleg gyerek onnan heteroként jön ki. Szóval igen, ez tényleg nevelés kérdése, a génekben "csak" a hajlam van!

Majd serdülőkorban a gyerek súlyosan depressziós lesz, nem fog tanulni, nem lesznek barátai, érzelmi idegroncs lesz, és a 20-as 30-as éveiben öngyilkosságot követ el. De legalább hetero volt, igaz?

2012. ápr. 10. 13:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám és a gyerekem mellé állnék. Az én gyerekem, én szültem, nem tagadhatom meg a véremet! Aki emiatt elfordul a gyerekétől, kitagadja vagy elzavarja a háztól, az egy génhulladék és nem való szülőnek!
2012. ápr. 12. 11:07
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Annyit fűznék még a fenti mondataimhoz, hogy katolikus általános iskolába jártam, és 8. osztályban bioszórán pont ez került szóba. A tanár a következőket mondta: "Jól meg kell verni az illetőt és akkor majd helyreáll az esze!" Majdnem beszóltam, hogy ha a három fia közül valamelyik meleggé válik, őt is agyonverné? Szánalmas az ilyen felfogás...
2012. ápr. 12. 11:09
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Kár hogy így elkorcsosult ez a világ. A melegség betegség ezt kéne már elfogadni.
2012. ápr. 12. 15:35
 28/36 anonim ***** válasza:
Kedves előző ezt mivel tudod alátámasztani?
2012. ápr. 12. 17:35
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ugyanannyira betegség, mint az autizmus és a Down-kór. Őket valamiért mégsem utáljuk, mégsem diszkrimináljuk, hanem próbáljuk beilleszteni őket a társadalomba.
2012. ápr. 12. 20:12
 30/36 anonim ***** válasza:
Az a baj csupán hogy próbálják normálisnak beállítani és még büszkélkednek is vele. A Down-kóros mikor veri a mellét erre vagy egy autista? Tartsák meg a négy fal között a devianciájukat és ne reklámozzák vagy büszkélkedjenek vele mert ezzel növelik a divatmelegek számát.
2012. ápr. 12. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!