Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti lefeküdnétek egy meleg pasival? L
Figyelt kérdés
Van egy meleg barátom,és nagyon jóban lettünk,nagyon jól néz ki,kedves,aranyos.. És Ő akarna sexet.. szerintem nem is igaznán meleg ha már kiván.. vagy ez hogy van a melegeknél? köszi. L 192012. ápr. 4. 18:43
2/19 anonim válasza:
Max bi lehet ha lánnyal is lefeküdne , vagy csak divatbu*i
3/19 Panda Péter válasza:
szerintem az egész melegség csak egy kamu sztori hogy megfektessen. ahogy látom, be is jön. well played.
5/19 anonim válasza:
őszintén szólva ha bevallotta, hogy meleg akkor minden bizonnyal meleg.
De lehet, hogy nem.
pl én nem vagyok meleg, de elég lányképem van, meg hosszú is a hajam....az osztálytársaim is kérdezték, nyugi semmi bajunk a melegekkel, elmondhatod ha az vagy, de nem vagyok.
Vagy lehet, hogy mégis?
nem, nem vagyok az...de ha én végre dugnék egy lánnyal azt nem élné túl egy lány sem.
7/19 anonim válasza:
tetszik a 3- módszere, majd én is kipróbálom... :D
8/19 anonim válasza:
ez egy kamu duma arra,hogy lefektessen. nem igaz,hogy nem látsz át rajta.. -.-
9/19 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy kamu dolog volt, hogy ő meleg csak hozzád akart férkőzni amit sikerült is neki. Másrészről meg te döntöd el, hogy kivel fekszel le, ha te akarod akkor csináld.
10/19 anonim válasza:
én biztosan, mert arra indulok be ha valaki meleg/biszex:D
mondjuk ő szerintem így csak biszex lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!