Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves Szülők! Mit szólnátok,...

Kedves Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek közölné veletek, hogy meleg? Ha eddig nem fogadtad el a homoszexualitást, ezután elfogadnád?

Figyelt kérdés
Csakis szülők, anyukák, apukák válaszoljanak! Normális válaszokat.

2012. ápr. 9. 00:00
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
92%
Miért, miért, miért, miért, miért, miért, miért, miért, miért? MIÉRT nem bírják felfogni egyes emberek, hogy a homoszexualitás NEM nevelés és nem megtanult dolog? Van egy olyan tantárgy az iskolában, hogy biológia. Lógtak erről ezek az emberek, vagy mi? Mert hogy ott tanulnak olyasmit 12.-ben az emberek, hogy GENETIKA. Ismerős? Nem? Sürgősen szerezzenek be egy biológiakönyvet. Igen? Akkor miért nem bírják felfogni, hogy ezzel születnek! Nem véletlen az, hogy a homoszexuális embereknél sokszor már gyermekkorban megmutatkozik a dolog! Pl.: kisfiú inkább babázna, stb. Nem azt mondom, hogy ez normális és mindenkinek követnie kéne a példát, de miért ítélnéd el a fiad/lányod, ha közölné, hogy a saját neméhez vonzódik? Ha mondjuk (elnézést a drasztikus példáért) daganatos lenne a gyereked, eldobnád, meg megvernéd? Mert te nem úgy nevelted, hogy az legyen? Ez pontosan ugyanaz. Egyikről sem tehet. Attól még, hogy meleg, lehet tehetséges, okos gyerek, akinek egy pindurka megértésre van szüksége azoktól, akik a szüleinek mondják magukat. Ha erre nem képes egy szülő, akkor nincs miről beszélni (És most nem arról van szó, hogy tapsikoljon rögtön örömében, csak fogadja el.) Nincs rosszabb annál, ha a saját szülőd vet meg olyasmiért, ami nem a te bűnöd. Kedves kérdező, ne haragudj a közvetlen és durva kifejtésemért, egyszerűen nem tudom megérteni pl. az első válaszolót.
2012. ápr. 9. 12:45
 12/36 anonim ***** válasza:
4%
Persze hogy genetika. Vagyis miért nem ismerik már a a nagy buzeráns védők hogy ez egy genetikai betegség! Olyan mint a Down-kór! De ez nem teljesen igaz mert a génekben csak a hajlam van meg ha normálisan van nevelve és a gyereknek van egy kis becsülete akkor nem lesz meleg és elfojtja magában!
2012. ápr. 9. 12:50
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

12:50 És elhiszed, hogy neked ez így jó? Sajnállak... Ismerek pár ilyen embert, és mind megbánták. Az is elég árulkodó, hogy másokat kell sértegetned, hogy magadat jobban érezhesd ezzel kapcsolatban.

Normálisan nevelt ember becsületesen, őszintén éli az életét, és nem hazudik éjjel-nappal csak azért, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak...

2012. ápr. 9. 12:55
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Főleg nem saját magának. Na az garantáltan lelkileg beteg lesz egy ideig.

De a mai világ legnagyobb betegsége a szűklátókörűség, a primitívség, rosszindulat.

Kis országunkban erre sok példa van.

2012. ápr. 9. 13:00
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
F*szom kivan már, hogy mindenkinek meg kell felelni. (nem vagyok meleg) NEM KELL. Legyen párja (mindegy melyik nemből), legyen egy állása, amiből meg tud élni, legyenek barátai, LEGYEN ÉLETE, és határozottan b*sszon rá, hogy ki mit gondol. Legyen boldog. Pont.
2012. ápr. 9. 14:09
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolóra egy zsák krumplit nem bíznék rá, nem hogy gyereket.
2012. ápr. 9. 14:43
 17/36 anonim ***** válasza:

ma 12:55

Mi a bajod?

2012. ápr. 9. 15:23
 18/36 anonim ***** válasza:

Azért nem ismerik be, hogy genetikai betegség, mert nem igaz. De te nyilván orvosprofesszor vagy, és egy gén laborba tengeted mindennapjaidat, és meghamisíthatatlan valós évekkel tudod alátámasztani hogy genetikai betegség. Én speciel normálisan voltam nevelve, a családom nagyon szeretett, bár szerény anyagi körülmények között, de amit tudtak azt megadták a szüleim. Becsületes embernek is érzem magam, nem szoktam más kárára tenni, próbálom segíteni embertársaimat.

"akkor nem lesz meleg és elfojtja magában!"- Aki nem lesz meleg, annak eleve nincs mit elfojtania magában. Amiket írsz címeres ökörség.

Nem értem a fajtádat. Én sem szoktam például kvantumfizikáról okoskodni, azon egyszerű oknál fogva hogy soha semmi közöm nem volt hozzá...

2012. ápr. 9. 18:04
 19/36 anonim válasza:
100%
Ne erőlködjetek. :) Ezek az emberek annyira buták, hogy soha nem fogják megérteni, hogy a homoszexualitás nem nevelés, hanem genetika kérdése. Én úgy gondolom, hogy ez az ő szégyenük.
2012. ápr. 9. 21:22
 20/36 anonim ***** válasza:
0%

ma 18:04

Igazad van nem értek hozzá de gondolom te se vagy a téma szakértője csak a médiában nyomatott dolgokat írogatod. Másrészt azzal nincs bajom ha a 4 fal között megtartják maguknak hogy melegek. Csak azzal van bajom hogy az egész melegséget normálisnak próbálják beállítani. És még büszkék is magukra amikor ez olyan amikor valakinek valamilyen súlyos bőrbetegsége van és természetesen nem tehet róla de nem veri a mellét rá meg nem büszkélkedik vele.

"akkor nem lesz meleg és elfojtja magában!"- Aki nem lesz meleg, annak eleve nincs mit elfojtania magában. Amiket írsz címeres ökörség."

Most a melegekről beszéltem és nem a nem melegekről. Olvasd el még egyszer.

2012. ápr. 9. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!