Normális, hogy egy kutya miatt tönkremenjen egy barátság?
Ha nem fogadja be a kutyát, lehet már előtte 1 héttel széttrancsírozva feküdt volna 1 úttesten.. Így volt a kutyának az élete végére egy olyan szakasza ahol rendszeresen kapott ennivalót. Ki tudja ő hogy érezte ezt az egészet. Másrészről lehet azt hitte a hirtelen jólét miatt, hogy bármit megtehet, ezért simán átment az úttesten majd elütötték.
Soha nem fogjuk már megtudni a kutya lelki világa hogy érzékelte ezt az egészet, viszont annyi bizonyos, hogy okosabb volt, mint ti, ha egy ilyen hülyeségen összevesztek.
staje válasza-szerintem a legértelmesebb hozzászólás eddig!
off:Egy kutya,legalábbis az én kutyáim naponta 2x esznek de van olyan is hogy 3x,na most akkor mi van?Egyébként a kérdezőnek annyit tanácsolnék,hogy próbáld meg mindezt megbeszélni a barátnőddel.
1.én nem pontoztam le senkit
2.miért aludna el az én kutyám állva,indokold már meg kérlek
3.és nem,szimplán te vagy ostoba,mert egyből azt hiszed,hogy TE értesz a kutyákhoz,csak mert van 3 kutyád
Inkább menj ki a kutyáidhoz és adj nekik enni...
már ettek:)
1. nem érdekel ki pontozz le
2. az én kutyáim nagyon aktívak, fittek
3. mint írtam több kutyám is volt mint 3 és szerintem még annál is több mint neked valaha lesz életedben;)
Ha nem te pontoztál le se érdekel. Kutyahomokosok pontoznak le, mert már rögtön nem tetszik a véleményem mivel elég egyszer leettetni:) Szeretem a kutyákat és nincsenek hanyagolva, mert egyszer esznek. Ők nem emberek te gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!