Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy kutya...

Normális, hogy egy kutya miatt tönkremenjen egy barátság?

Figyelt kérdés
Barátnőm (?) befogadott egy kutyát az utcáról, de nem törődött vele. Az össz. törődés az volt, hogy napi egyszer adott neki enni, és lecseszte, ha a kutya kiszökött utána, mert rosszul záródott a kapu. Többször próbáltam neki megmagyarázni, hogy többet kéne a kutyával törődni, legalább sétáljon vele. Nem mert ő fáradt, nincs kedve, jól elvan a kutya. Kb. egy hete meséli, hogy elütötték a kutyát, mikor kiszökött. Annyira megharagudtam rá, hogy azt hiszem, szeretném vele megszakítani a kapcsolatot. Ez normális? te hogy reagálnál?
2012. ápr. 6. 11:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem fogadja be a kutyát, lehet már előtte 1 héttel széttrancsírozva feküdt volna 1 úttesten.. Így volt a kutyának az élete végére egy olyan szakasza ahol rendszeresen kapott ennivalót. Ki tudja ő hogy érezte ezt az egészet. Másrészről lehet azt hitte a hirtelen jólét miatt, hogy bármit megtehet, ezért simán átment az úttesten majd elütötték.

Soha nem fogjuk már megtudni a kutya lelki világa hogy érzékelte ezt az egészet, viszont annyi bizonyos, hogy okosabb volt, mint ti, ha egy ilyen hülyeségen összevesztek.

2012. ápr. 6. 14:51
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Mi van? Szerinted egy kutyát hánnyszor kell megettetni? Hát szerintem a barátnőd életéd megkönnyíted vele, ha emiatt szakítasz. A barátnőd normális, de téged nem akarlak kritizálni, mert jó kedvem van most. Először tanuld meg, hogy egy kutya megcsömöl, ha sokat adsz neki.
2012. ápr. 6. 15:32
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

staje válasza-szerintem a legértelmesebb hozzászólás eddig!

off:Egy kutya,legalábbis az én kutyáim naponta 2x esznek de van olyan is hogy 3x,na most akkor mi van?Egyébként a kérdezőnek annyit tanácsolnék,hogy próbáld meg mindezt megbeszélni a barátnőddel.

2012. ápr. 7. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
két szelet kenyertől nem is csoda
2012. ápr. 7. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
utolsó:te szimplán hülye vagy
2012. ápr. 7. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Mert? Több kutyám volt és jelen esetben is van 3. Ja végülis a te kutyád állva is elalszik az én kutyáimhoz képest. Szimplán csak te vagy hülye, mert azt hiszed már értesz a kutyákhoz. Az összes kutyáim mind imádnak. Ha panaszuk lenne akkor jelezték volna. Pontozd le ezt is:)
2012. ápr. 7. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:

1.én nem pontoztam le senkit

2.miért aludna el az én kutyám állva,indokold már meg kérlek

3.és nem,szimplán te vagy ostoba,mert egyből azt hiszed,hogy TE értesz a kutyákhoz,csak mert van 3 kutyád

Inkább menj ki a kutyáidhoz és adj nekik enni...

2012. ápr. 7. 22:46
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

már ettek:)

1. nem érdekel ki pontozz le

2. az én kutyáim nagyon aktívak, fittek

3. mint írtam több kutyám is volt mint 3 és szerintem még annál is több mint neked valaha lesz életedben;)

Ha nem te pontoztál le se érdekel. Kutyahomokosok pontoznak le, mert már rögtön nem tetszik a véleményem mivel elég egyszer leettetni:) Szeretem a kutyákat és nincsenek hanyagolva, mert egyszer esznek. Ők nem emberek te gyökér.

2012. ápr. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!