Kutya, macska barátság! Mikortól beszélhetünk róla?
Figyelt kérdés
Szombaton kaptam egy kiskutyát, de nekem már több mint 5éve vagy egy cicám itthon. Azt mondták, hogy nem lesz velük semmi gond. De a cicám még mindig utálja, a kis kutya játszana vele, de a cica morog és fújj rá. Igaz már a macska is "keresi az össze tűzéseket " Lesz valaha normális kapcsolatuk ??? Volt már nekem régebben cicám és kutyám is de ők jóban voltak! Volt valaki ilyen helyzetben ?????2012. febr. 13. 08:11
1/5 anonim válasza:
Nálunk szinte egy időben érkezett egy kutya és egy macska a már meglévő kutyushoz és mára mindhárman nagyon jól elvannak. Kell egy kis idő míg összeszoknak. De ami a legfontosabb, hogy kerüld el a féltékenykedést a cicánál, vele is ugyanannyit foglalkozz, mint a kiskutyával.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Kicsit megnyugodtam . Igen arra oda figyelek , nem akarom, hogy a cica azt higgye hogy már őt nem szerettem. De most ide jött a cica a kutyus mellé :D Ilyenkor szereti mert alszik :D
2012. febr. 13. 08:37
3/5 anonim válasza:
Elsőre ijesztő neki, nem tudja mit kezdjen vele. Nem kell aggódni, mégcsak 2 nap telt el. :) Szerintem 1-2 hét és összeszoknak. Először még felügyelettel találkozzanak mindenképp nehogy a cica rossz emlékeket hagyjon a kutyusban.
Nekem kutyám van, tesómnak meg cicája, de ők kb egy időben kerültek hozzánk, a cica sokkal bizalmatlanabb volt így is, pedig fiatalabb volt. De hamar megszokták egymást. Bár mondjuk mi olyan 1-2 hónapig nem hagytuk őket együtt egyedül, de ez csak tesóm mániája volt, féltette a macskáját. :D
Idő és türelem.
4/5 kismenő válasza:
Szerintem a macska féltékeny az új jövevényre, vagy zavarja hogy a kutyus kajla. Két állat kapcsolata akkor lehet teljes,
ha már születésüktől kezdve együtt vannak.
5/5 Akiteki válasza:
Nálunk pont fordítva, a kutyák közé érkezett a cica. Eleinte zárni kellett őket, aztán megszokták. Most már együtt alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!