Lehet macska-kutya barátság?
Egy hete került hozzánk a kutyus a három éves macskához.
Szoba kutyának akartuk de a macsek sehogysem jön ki a fél éves jövevényel.A kutya nem bátja inkább nagyon is játékos és ezt a cica nem tolerálja.Most kinnt tartjuk a kertbe és csak délután engedjük be őt estig.A cica megveri és a kutya fél egy kicsit tőle.Próbáljuk szoktatni de nem nagyon jönnek ki egymással.
Lehet ebből még barátság vagy ne is próbálkozzunk??
Voltak már ilyen cikkek, olvass vissza.
Bemutattad őket egymásnak?
Nekem van egy 4 éves puli kutyám és Ő pici kora óta cica mellett él. :-) Így Ő megszokta a macskát, meg a macska is őt. Ezért soha nem bántja a cicusokat. De szerintem azért mert ehhez van szokatva. Szerintem a cicusod csak félti a területét meg fura neki az új lakótárs. Az biztos, hogy még egy jó ideig lesznek harcok a macska felől de idővel szerintem megbarátkoznak. :-) Bár előfordulhat, hogy nem. A kutya hamarabb megtanulja tolerálni a cicát mint fordítva. Bár ez csak az én véleményem.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!