Normális, hogy egy kutya miatt tönkremenjen egy barátság?
Remélem, túlélte a kutya a gázolást.
Nekem nem kéne egy ilyen barát.
Nekem az egyik régi barátnőm kezdett lecsúszni a lejtőn - legalábbis az én szememben. A nős tanárával kavart, miközben volt egy kapcsolata, amit csak azért 'tartott meg', hogy legyen egy biztos is.
A lényeg annyi, hogy az ilyen nőket r.bancnak tartom, rájöttem, hogy megundorodtam tőle és attól, ahogy viselkedik. (Hozzáteszem, mindenkivel lekezelően bánt)
Nem csak attól barát a barát, hogy velünk hogy viselkedik, hanem attól is, mennyire értünk egyet és mennyire hasonlít a természetünk. Esetedben az van, hogy rádöbbentél, mégsem olyan ember, akivel jól tudod érezni magad, akiről csak jót tudsz mondani. Itt nem a kutyán van a hangsúly, hanem azon, hogy ezt az érzést váltotta ki belőled a cselekedete.
Nekem a kutyával való bánásmód csapta ki a biztosítékot.
Befogadok egy védtelen kisállatot, aztán meg szärok rá????
:O
Azzal, hogy hazavitte a kutyát, egy életre felelősséget vállalt az állatért.
De törődni vele, sétáltatni, simogatni, orvoshoz vinni??????????
Hasonló a szitum. Befogadtam egy cicát. Hónapokba telt, mire hozzá tudtam érni.
A szomszéd meg elvárná, hogy elkergessem, mert tönkremennek a virágai.
Szärok a növényeire.
Itt a kutyának szerintem az a szerepe volt, hogy kiütötte a biztosítékot. Biztos, hogy volt már más probléma, szerintem nem a kutya pusztulása a legnagyobb gond a kapcsolatotokban. Persze azt én is elítélem, hogy ha valaki magát sem képes ellátni akkor ne tartson kutyát.
Ezt most külön.
Tudom, hogy nehéz azt elfogadni, hogy nem mi vagyunk a világ közepe, pedig elég sok helyről ez jön felénk, de most az a kérdés, hogy a könnyebb utat választjuk vagy inkább a melós, és fárasztót, de ettől sokkal jobb lehet a környezetünk. Szóval mi a könnyebb? Azt mondani, hogy a másik egy idióta balf.sz és egy képzeletbeli antianyagvetővel rálőni egyet és kikapcsolni az emberségünket vagy megpróbálni megoldani, megbeszélni a problémáinkat? Ez ugyanúgy igaz a szomszédra is ő is felteheti ezt a kérdést magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!