Felejtsem el vagy ne?
Figyelt kérdés
Van két lány a sulimban az egyik x a másik y.Gyerekkoromban amikor még ovis voltam nagyon sokat csufolkodtak nem barátkoztak velem .Sakkor közben ők unokatesok.Amikor suliban jártunk akkor y kerültem egy helyre és x nagyon sokat csufolkodott velem de y sem hagyta magát.Amikor én egyszer mentem le az üzletbe akkor ők kettten mentek a játszótérre és mikor elmentem melletek akkor meglökött y.Eyszer elduták a sapkámat és a sálamat a z oszt társamnak a táskájába.És amikor mentünk szánkozni akkor adta vissza és bevalták h ők dugták el.Eyszer amikor vltunk táncolni a tánccsopportunkkal akkor x aztmondta h velem táncol, mert velem probált és minden.És amikor odaértünk át llt a másikhoz.Ezeken kivül még sok mindent csináltak velem.Akor amikor 4 edikesek lettünk akkor y csufokkodtunk én és x Én nagyon örültem hogy veelmis barátkozott akkor.De volt amikor nemy csufolkodott hanem velem.Thát általában x volt a fönök.ötödikesen már minden rendbenvolt mert mind3an bariztunk és akkor volt amikor enm barátkoztak velem.Aztán történt egy családi összeveszés köztük és akkor x már velem barátkozott , mert a szülei nem engedték hogy barátkozzon y .Akkor most a lány kényszerit enbgem vagyis x hoy csufokodjak y ő nem rossz ember de x igen nem tudom hogy mit tegyek, mert szerintem annyi mindent csináltak velem amit megbosszulhatnék, de nem tudom.Segitsetek.Most két tűz között vagyok, mert most nekem keresi mind a kettő a barátságát ,de én nem tom hoy melyikkel.Van amikor megcsapnám m2 amikor viszagondolok ezekre az emlékekre.2012. ápr. 5. 17:49
1/4 anonim válasza:
Egyikkel se barátkozz és akkor megnyugszol!
Majd ki fognak bekülni és minden kezdõdik elõlrõl.
2/4 anonim válasza:
Barátkozzm minkettővel és ne alkoss róluk véleményt a másik elött. Ők rokonok, a vége úgyis az lesz hogy ők maradnak meg egymásnak. Ha marni akarják egymást marják, de te ebbe ne szállj bele.
És barátkozz mindenki mással is, semmiképp se fügj tőlük és az ő haragjuktól.
3/4 A kérdező kommentje:
A családtagjaik nagyon össze vannak veszve én öszintén ennek örülök, mert legalább nem velem csufolkodnak Utcán sem beszélnek és a rokonság ojan hogy a tatája x nek testvér y a mamájával.Az osztályunkban csak 6 on vagyunk közülk egy fiu .Van a két lány és egy lány aki nem normális egy kicsit szoval nem kicsit hanem nagyon hülye a másik pedi nagyonm jó barátnő x-el.Sakkor a többi osztályban még van sok lány akikkel eltudok beszélni meg minden, de egyikkel sem tudom megbeszélni a problémáimat.Van egy lány aki a legjobb barátnőm volt. De most eltávolodtam töle, mert mostanság nem beszélünk annyit. és amiota vannak barátnőim és nem idegeskedek miattuk azóta felszettem 1 évalatt 8 kg.
2012. ápr. 5. 18:14
4/4 anonim válasza:
Várj...Bocsi,te nem veszprémi vagy?Ott szóról szóra szinte ugyanez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!