Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogyha egy úgymond...

Mit tegyek hogyha egy úgymond idealizált karakterre, afféle alteregómra akarok hasonlítani?

Figyelt kérdés

Igazából ez azóta van amióta kevés figyelmet kapok az osztályban... Tökre megbélyegeznek vagy nem foglalkoznak velem így általában az jön le rólam (én így látom magam kívülről) hogy egy idegen társaságban nagyon csendes, visszahúzódó, amúgy meg marhára idegesítő, humortalan, égető, öntelt csaj vagyok. Amúgy amilyen "bőrben" jól érezném magam az egy felszabadult, nagyon közvetlen, humoros, szexi, kissé pimasz csaj...

Egyetlen reményem az hogy a gimiben új életet kezdhetek..

14L

2012. márc. 28. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét, nekem sikerült hasonló, bár én inkább választékos szavú elegáns úriember akartam lenni, működött is :) Fogd fel jellemformálásnak, csak ne rossz irányba "fejlődj".
2012. márc. 28. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:

kicsit "rossz" akarok lenni, szeretném ha a fiúknak ne csak egy házi feladat gyártó gép legyek..szeretnék kicsit "játszani" velük, a lányokkal meg nem akarom hogy mindenkinek csak akkor legyek jó ha a legjobb barátnőjük nincs ott, tipikus "Ha nincs ló jó a szamár is"..

de úgyis el fogom érni! :D

2012. márc. 28. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értemm miért kell szerepeket játszani...

Sosem értettem!

Legyél oylan amiylen vagy, és ha nem fogadnak el akkor keress addig amíg nem találsz oylanokat akik elfogadnak, mivel azokhoz tudsz csak igazán tartozni!

A színlelt barátok, nem barátok!

2012. márc. 28. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyébként, bármikor átkérheted magad másik osztályba, vagy akár másik iskolába is!

JOGOD VAN HOZZÁ, és ENNEK KÖTELESEK ELEGET TENNI!

HA TE AZT AKAROD!

INDOKNAK PEDIG BŐVEN ELÉG ANNYI, HOGY NEM ÉRZED JÓL MAGAD A KÖRNYEZETEDBEN, ÉS EZ KIHAT A FEJLŐDÉSEDRE!

Csakhogy tudj róla, azért írtam!

Szerintem, élj a lehetőséggel, és ne utólag bánkódj, hogy miyeln szar éveid voltak.

2012. márc. 28. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:

kb három hónap múlva gimnáziumba megyek szóval...

de nem játszom meg magam. ez a lényeg hogy nem játszom meg magam csak valahogy beskatulyáztak és ebből akarok kitörni... a megjátszás nem az én világom..annál sokkal erősebb vagyok

2012. márc. 28. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd, akik beskatulyáznak, azok korlátoltak.

Semmi több...

Ettől te még kereshetsz olyan embereket akikkel jólérzed magad!

Nem kell megfelelned az osztálytársaidnak, még a tanárok véleményének sem kell megfelelned!

A tanulmányi követelményeknek kell egyedül megfelelned!!

Mert aki tud, annak becsókolhatnak!!

2012. márc. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!