Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek valamiért, valamikor teljesen megváltozott az élete, nem túlzás, ha azt állítja, hogy 360 fokos fordulatot vett? Mi történt veled, elmeséled?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szobatiszta vagyok
2012. márc. 26. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:
A béltükrözésen nem látszik a máj ...
2012. márc. 26. 12:37
 13/15 A kérdező kommentje:

De itt most nem ezen van a hangsúly, hogy látszott-e a mája vagy sem. Lehet, hogy másmilyen vizsgálatot is végeztek rajta, csak nem részletezte...

Gratulálok neked, és gratulálok mindenkinek, rámutattatok, hogy igenis az ember a kezébe veheti a sorsát!

2012. márc. 26. 12:56
 14/15 DannyZuko ***** válasza:
Én nekem simán annyi is elég volt hozzá, hogy megnősüljek :) Azt hittem minden megy ugyanúgy tovább majd, mint előtte :) hát nem :) 179fokot fordult minden :)
2012. márc. 26. 13:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Pontosan 179-et? :)

Mit takar ez, kifejtenéd bővebben?

2012. márc. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!