Miért lettek mostanában ilyen menők a leszbikusok és melegek a fiatalok körében?
Én 20 éves vagyok,de komolyan nem is nézek tv-t,mert csak rosszul vagyok,annyi nyomi kis broki van a tv-ben,leszbikusok,kcsgök...:)
haljanak meg,....:)
hát nem tudom, 11-es vagyok de szerintem egyáltalán nem népszerűk (a mi körünkben legalábbis nem) ha valaki olyan azt elfogadjuk de szerintem nem divat.
sőt, úgy látom h európai népek közül kb. a magyar a legintoleránsabb.
Miért lennének menők?A férfiak egyszerűen keresik a leszbikusok társaságát azért mert olyan vagánynak meg perveznek hiszik őket.Meg úgy gondolják egy éjszaka lehetne esetleg "hármasban". Olyan barátság ahol nincs hátsó szándék , nincs egymásba szeretés meg egyebek.
A nők meg a meleg férfiak társaságát keresik mivel ők megmondják nekik a dolgokat pasi szemmel.Olyan fiú barát akivel tényleg barátok hátsó szándékok nélkül.A
Régen is voltak melegek, csak nem vettünk róluk annyira tudomást, mert kisebb volt az információáramlás. Pl. amikor nem volt tv vagy rádió, akkor ugye nem nagyon hallott az ember róla. Például van ez a katasztrófamánia, meg világvége, meg hogy mennyi baj történik világszerte... Régen is történtek ilyen katasztrófák, földrengések, cunamik, csak nem volt akkora az információáramlás, hogy tudjunk róla itt MO-gon, hogy mi történt Japán x szigetén...
Ami meg a melegeket illeti: Nem divat, csak többet hallotok róluk a fent említett dolgok miatt. Egyébként meg az ilyen SP, meg emós meg f*sztudja mik, azok nem melegek, csak a rühes sztájliszok alakítják őket ilyenné, csak ezeknek a rohhadékoknak hála, kivetül egy kép a melegekre is, ami sok esetben nem igaz. De a melegfelvonulás is egy f*szság, mert szintén csak a melegeket alacsonyítsa le.
Egy igazi meleg pár, legyen az leszbikus vagy férfi-férfi, nem igazán produkálja magát nyilvánosan. Az meg, hogy ki miben leli meg a boldogságot, mindenki magánügye, senki másnak köze nincs hozzá. Attól, hogy valaki meleg, még lehet okos, tanult, jó ember.
20 éves biszex lány voltam. Pá.
Sokan azt mondják azért van a lányok férfiasodás a férfiak nőiesedés mert a ivóvíz magas hormontartalmú.A víztisztításnál mindent kiszűrnek belőle de a hormonokat nem tudják.Ez szép lassan megváltoztatja az emberek hormonháztartását.
Nem tudom így van-e de sokan így gondolják.
a vasalt hajú rózsaszín pólós egyedek nagy része javában hetero, és sokszor a legkonzervatívabban öltöző a legnagyobb ....
szóval öltözék alapján nem nagyon lehet eldönteni, hogy vki meleg-e, persze van az néhány %-a amelyik tipikusan ilyen, affektáló, feltűnő aki ugye már messziről süt... de ez is oan, h ugye vannak a nők, de csak egy részük feltűnősködő ribanc plázacica...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!