Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanában iszonyúan...

Miért van mostanában iszonyúan sok tűzeset?

Figyelt kérdés
Éppen ezen filóztam, mikor értesültem a krasznahorkai vár-tűzről. De ma felgyulladt egy idősek otthona is. Tegnap Nagykanizsán egy lakás...

2012. márc. 10. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert fűtési szezon van.
2012. márc. 10. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Valóban! Én is észrevettem,hogy régebben nem volt ennyi akár fűtési szezon akár nem.
2012. márc. 10. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Honnan tudjátok, hogy régebben nem volt ennyi? Mindig abból van "több eset", amire épp a média rászáll...

Most biztos kevés a repülőszerencsétlenség ezért tűzesetekről írnak... aztán ha elfogynak akkor hirtelen minden nap földrengés lesz...

Ha lenne egy "szakkönyv", ami csak tűzesetekkel foglalkozna és minden adatot rögzítene, akkor azt megvizsgálva lehetne ilyen kijelentést tenni, hogy most több van vagy kevesebb...

2012. márc. 10. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Az én nagyon átgondolt verzióm: akik gyujtogatnak, bosszúállók /egyre több van belőlük/; lakástüzeknél az emberek nem megfelelő módon fűtenek, mert szegények és eltüzelnek mindent, csak, hogy melegedhessenek; szintén lakástüzeknél az emberek enerváltak, fásultak, nem figyelnek eléggé és esetleg a tűzön felejtenek ezt azt; paneltüzeknél: elavult a rendszer, korszerűtlen, stb. Öngyilkosságok, ahol az emberek magukra gyújtják a házat, a garázst, stb. Ők is betegek, idegesek, elkeseredettek, sokszor kilátástalan helyzetben vannak. Kilakoltatás réme fenyegeti őket, ezért inkább felgyújtják életük munkáját, de nem hagyják elvinni a fejük fölül. Summa-summárum: a tárdadalom jelenlegi helyzete generálja nagyobb részben a tragikus tűzeseteket így, vagy úgy. Szomorú következtetés.
2012. márc. 10. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tűzesetek száma Magyarországon:

1991: 29 636

2001: 21 425

2004: 18 757

2007: 32 332

2010: 16 713

Amint látható, jelentősen ingadozik évről évre, és semmiféle tendencia nem rajzolódik ki.

2012. márc. 11. 01:29
 6/7 anonim ***** válasza:

21:11

Mint a fenti számsorból látható, amit leírtál, az egyszerű mese.

2012. márc. 11. 01:31
 7/7 A kérdező kommentje:
54%-osnak adok igazat. Mint annyi minden ebben az országban, ez is hazugság!
2012. márc. 11. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!