Mostanában tetszenek a cigány lányok. Eddig nem buktam rájuk. Miért van ez? Elmúlhat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok faj gyülölő,nem sorolom a cigányokat egy kategóriába,de eddig nem tetszett egy cigány sem.Fél éve kb. hogy elkezdtem gondolkodni amikor rájuk néztem,hogy élhet,milyen lehet a természete stb. Mostanában egyre többet látok (metró,bevásárló központ stb.)és meg kell mondjam nem értem magamat.2012. febr. 14. 16:05
1/7 anonim válasza:
Vannak jó csajok köztük,akik igényesek is és van kisugárzásuk, de belső természetre nem különböznek:cigány természetük van és ez nem rasszizmus,egyszerűen van egy tipikus cigány mentalitásuk,ha tetszik ha nem,aki szerint nem az hazudik vagy még nem beszélt cigány nővel.
2/7 anonim válasza:
A "másság":-) varázsa..
Megnyugtatlak: elmúlhat (jobb, ha magától, komplikációk nélkül).
3/7 anonim válasza:
Nem kell elmúlnia, vannak kifejezetten szép lányok köztük.
Nincs semmi baj azzal, ha tetszenek neked!
4/7 tetris válasza:
Arra vigyázz, hogy ha összejössz egy ilyen lánnyal, akkor náluk nem jellemző a védekezés nem kívánt terhesség ellen. Ez pedig azt jelenti, hogy egykettőre a nyakadba varrhatnak egy gyereket. Még az se biztos, hogy a tiedet. Onnantól kezdve nem szállnak le rólad. Nehogy aztán túl nagy ára legyen annak, hogy tetszenek azok a tüzes fekete szemek!!
5/7 anonim válasza:
Ti már láttatok szép 35-40 éves cigány nőt? Hamar hervadnak mint a virág
6/7 Napkiraly válasza:
elsőnek van igaza, rakj meg párat, de semmi több, sose mondd meg a nevedet és ne vidd haza, mert jön a családjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!