Gyorsan eltelt a nyolcadik év általánosban?
Szia!!Nekem a 7.osztály volt a legrosszabb.akkor lett elegem az osztályomból.8.ban már láttam,hogy van remény,és nemsokára elballagok!!
A középsuli sokkal jobb.persze jövőre érettségizek,ami annyira nem pozitiv,de szinte repül az idő!!Bírd ki,és élvezd!:)
utolsó előtti hát éveket már nem vergődök mert jövőre ballagok:)
köszönöm szépen mindenkinek a választ...
énis most utáltam meg eléggé az osztályomat, hetedikben.. de több megkérdezett is mondta nekem hogy a hetedik volt a legratyibb.:D és tényleg... de szerintem nem azért mert tanulni kellett, hanem most itt valamiért széthullott az osztály.. nem baj itt a nyolcadik és hálelújáá:)
Nekem nagyon lassan ment el, mert nem szerettem, a gimi sokkal gyorsabban mert azt jobban szerettem (most függetlenül attól, hogy az egyik kétszer annyi idő, a felsőnél is lassabban :D) Sőt, a fősuli is igen gyorsan elment, de pillanatok alatt. Olyan mintha most kezdtem volna, és tátám, vége.
az életednek az a szakasza, amit nem élvezel, mindig hosszabb, mert várod a végét. Próbáld keresni a jó dolgokat, akkor hamarabb túl leszel rajta :)
Én tegnap ballagtam és nagyon rossz volt :( szerettem az osztályt, a sulit, a tanárokat.
8 év nagyon hamar elszáll!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!