Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyorsan eltelt a nyolcadik év...

Gyorsan eltelt a nyolcadik év általánosban?

Figyelt kérdés
Melyik volt a legrosszabb felső tagozatban, amelyik a legkeservesebb, leghosszabb volt számodra?
2009. jún. 13. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
örülj neki amig általánosba jársz mert a gimi tanulás szempontjábol sokkal de sokkal megterhelőbb :D csak ott már nem baszogatnak felesleges marhaságokkal minthogy töröld le a táblát vagy mért nincs bekötve a cipőd :D
2009. jún. 13. 20:19
 2/16 A kérdező kommentje:
hát akkor már inkább azzal baszogassanak és legyen normális osztályom :D
2009. jún. 13. 20:26
 3/16 A kérdező kommentje:
na bocsi félreértettem, szóval már inkább tanulok meg minden, csak hagy menjke már el ebből a xar osztályból mert naaon elegem van -.- :D
2009. jún. 13. 20:27
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon hamar el fog menni, hidd el...Egyébként az általános iskolai osztályomat én is utáltam, megváltás volt a középsuli, bár nekem már az is rég volt...(7 éve érettségiztem)
2009. jún. 13. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
én tavaly ballagtam, most vagyok kilencedikes egy gimiben:) nagyon szeretem. a régi osztályomat már nagyon utáltam, kivétel pár ember. és úgy elrepült :) egyszercsak már ballagtam és vége volt. aztán jött a gimi, annyira jó, imádom:)
2009. jún. 13. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
hát ha jövőre se változik semmi menj más iskolába nincs értelme még éveket vergődni mig idegroncsá válsz
2009. jún. 13. 21:00
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Szia!!Nekem a 7.osztály volt a legrosszabb.akkor lett elegem az osztályomból.8.ban már láttam,hogy van remény,és nemsokára elballagok!!

A középsuli sokkal jobb.persze jövőre érettségizek,ami annyira nem pozitiv,de szinte repül az idő!!Bírd ki,és élvezd!:)

2009. jún. 13. 21:06
 8/16 A kérdező kommentje:

utolsó előtti hát éveket már nem vergődök mert jövőre ballagok:)

köszönöm szépen mindenkinek a választ...

énis most utáltam meg eléggé az osztályomat, hetedikben.. de több megkérdezett is mondta nekem hogy a hetedik volt a legratyibb.:D és tényleg... de szerintem nem azért mert tanulni kellett, hanem most itt valamiért széthullott az osztály.. nem baj itt a nyolcadik és hálelújáá:)

2009. jún. 13. 21:13
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nagyon lassan ment el, mert nem szerettem, a gimi sokkal gyorsabban mert azt jobban szerettem (most függetlenül attól, hogy az egyik kétszer annyi idő, a felsőnél is lassabban :D) Sőt, a fősuli is igen gyorsan elment, de pillanatok alatt. Olyan mintha most kezdtem volna, és tátám, vége.

az életednek az a szakasza, amit nem élvezel, mindig hosszabb, mert várod a végét. Próbáld keresni a jó dolgokat, akkor hamarabb túl leszel rajta :)

2009. jún. 13. 21:42
 10/16 anonim válasza:
92%

Én tegnap ballagtam és nagyon rossz volt :( szerettem az osztályt, a sulit, a tanárokat.

8 év nagyon hamar elszáll!!! :(

2009. jún. 13. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!