Miért érdemes meghalni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok öngyilkos jelölt, még mielőtt mindenki lebeszélne a halálról. Szeretem az életet, de ez a gondolat nem hagy nyugodni.
Miért, kiért, milyen célért áldoznátok az életetek?
Tényleg érdekel és csak őszintén.
2009. jún. 13. 16:27
11/19 anonim válasza:
.és frázisok...és frázisok......és frázisok............
12/19 anonim válasza:
Életemet adnám a fiamért.SŐT!! Ha valaki bántaná(pedofil,gyilkosság stb) nyugodt szívvel gyilkolnék is...De ilyesmire soha nem gondolok!!!
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy üres frázis, de itt most az eszme volt a kérdés.
Én írtam is, hogy remélem, hogy lennék annyira erős, hogy a halált válasszam, vagy vállaljam ezekért, vagy a szeretteimért.
14/19 anonim válasza:
Most is gondoltál rá....nem kötöszködöm, csak próbálok rávezetni mindenkit arra, amit korábban írtam........bocsánat!
15/19 anonim válasza:
Hát..látom "miért"-et hazsnáltál a kérdésben nem pedig "kiért"-et.Ami engem illet én hajlandó volnék meghalni ha tudnám hogy azzal egy nemes célt szolgálok.Itt most tényleg nemes célokra gondolok nem apróságokra.Persze feláldoznám magam a szeretteimért is de szerintem a kérdés nem erre utal.Az első hozzászóló teljesen félreértette.
16/19 anonim válasza:
Azt mondják, onnantól számít valaki érett embernek, ha valamiért nemcsak meghalni, de élni és akar.
17/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon nemjó "családért" meghalni. Mármint jobb dolog meghalni, mint családtagot elveszíteni, tehát az jár jobban, aki meghal. A halál után rád nem vár semmi, de a szeretteidre temiattad fájadalom járna és bűntudat, hogy miattuk haltál meg. Úgyhogy akármennyire fájna is, én nem halnék meg a családomért, hanem inkább én szenvednék. Egyébként nincs olyan eszme, amiben annyira hinnék, hogy meghalnék érte. Amúgy nincs kizárva, hogy valamikor öngyilkos lennék, kissé hajlamos vagyok rá azthiszem. De azért nem szeretném így végezni.
18/19 anonim válasza:
A kisfiamért!
És egy szebb jövöért ahol mindenki boldog,ha csak ezen mulna én feláldoznám magam
19/19 anonim válasza:
A szeretteimért, az elveimért és a hazámért, nem biztos, hogy ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!