Miért ilyen felszínesek a nők manapság?
"Szerintem pedig te vagy egy beképzelt alak.
Ha már ilyen megállapításaid vannak a női nemről, akkor érvekkel is alátámaszthatnád.
Még eddig egy értelmes válaszodat nem láttam.
"
Milyen érvek kellenek még neked, te idióta?:)
20x leírtuk már ezt,h miért gondoljuk ezt, mik a tapasztalataink, de nektek semmilyen érv nem jó, és mindig a betanult hülye szöveggel jöttök,h rossz helyen keresgélsz stb. Egyszerűen képtelenek vagytok arra, h elgondolkodjatok és magatokba nézzetek, mert ugye ti nők vagytok, tökéletesek és hibátlanok. Esetleg gondoltatok már arra,h nem véletlenül kritizálnak titeket ennyire? Ja, gondolom, nem nyilván a férfiak a hülyék megint:D. Nevetségesek vagytok.
Rohadtul unalmasak már állandóan ezek a "férfiak ilyenek, nők meg olyanok" ostoba sztereotip nézetek. Mintha nem egy fajba tartozna a két nem. Felesleges túllicitálni egymást, melyik a "különb" nem, illetve melyik a rosszabb, mert olyan nincs. Emberek vannak, nem férfiak és nők.
Én mindkettőnél tapasztalom a felszínességet, úgy általában, ez valószínűleg a mai rohanó életvitel miatt van így. De hál' Istennek nem mindenki ilyen. Én sem.
"Milyen érvek kellenek még neked, te idióta?:)
20x leírtuk már ezt,h miért gondoljuk ezt, mik a tapasztalataink, de nektek semmilyen érv nem jó, és mindig a betanult hülye szöveggel jöttök,h rossz helyen keresgélsz stb. Egyszerűen képtelenek vagytok arra, h elgondolkodjatok és magatokba nézzetek, mert ugye ti nők vagytok, tökéletesek és hibátlanok. Esetleg gondoltatok már arra,h nem véletlenül kritizálnak titeket ennyire? Ja, gondolom, nem nyilván a férfiak a hülyék megint:D. Nevetségesek vagytok."
Szerinted, kis idiótám csak lányok írnak ide?
Például én egy férjezett asszony vagyok, aki boldog házasságban él, két felnőtt gyermek édesanyja.
Ezért ezek a butaságok, amiket itt összehordtok, hidegen hagynak, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen alapon szidjátok ti itt a lányokat.
Semmiféle okos választ nem kaptam. Ezért kérdeztem, hogy milyen érveitek vannak?
De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.
Ugyanolyan felszínesek vagytok, mint azok, akiket szidtok.
„Szerinted, kis idiótám csak lányok írnak ide?
Például én egy férjezett asszony vagyok, aki boldog házasságban él, két felnőtt gyermek édesanyja.
Ezért ezek a butaságok, amiket itt összehordtok, hidegen hagynak, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen alapon szidjátok ti itt a lányokat.
Semmiféle okos választ nem kaptam. Ezért kérdeztem, hogy milyen érveitek vannak?
De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.
Ugyanolyan felszínesek vagytok, mint azok, akiket szidtok.”
A lányok hisztiztek, azért címeztem nekik, te lángész. Látom, mennyire hidegen hagynak, azért is válaszolsz:D. Már párszor leírtam,h vissza kéne olvasni, ott vannak az érvek, ha nem megy a szövegértés, vagy nem tudod, mi az az érv, ne félj segítséget kérni.
„De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.”
Most akkor olvasd vissza az első sorodat:) Istenem, csak úgy árad belőled az intelligencia. Felszínesek? Nem igazán értem, miért írtad most ezt, sztem nem tudod, mit jelent ez a szó. Köszönöm ezt a roppant elmés hozzászólást, te férjezett nő, akit hidegen hagynak a butaságok amiket írunk:).
Nem vagy egyszeru # 25/25...
Mindenkinek mast jelent a szo. Ha en azt mondom "alma"... kozel sem biztos hogy ugyanarra gondolunk. Sooot... A generacios kulonbsegek igen elesek es garantalam hogy minden 5. ember masra godnol mint te. Hence the vita. :)
Nem feszines senki csak nem veszitek a faradtsagot hogy megismerjetek a masikat mert igen gyorsan elitelitek es leirjatok. Tovabba a mai "fiataloknak" nem igen van sajat vilagnezete es sajat ertekrendje amit nem a mediabol "kapott".
Ha itt igy viselkedtek, vajon milynek lehettek az eletbe? Kicsit fel vagyok haborodva, de hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!