Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen felszínesek a nők...

Miért ilyen felszínesek a nők manapság?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Szerintem pedig te vagy egy beképzelt alak.

Ha már ilyen megállapításaid vannak a női nemről, akkor érvekkel is alátámaszthatnád.

Még eddig egy értelmes válaszodat nem láttam.

"

Milyen érvek kellenek még neked, te idióta?:)

20x leírtuk már ezt,h miért gondoljuk ezt, mik a tapasztalataink, de nektek semmilyen érv nem jó, és mindig a betanult hülye szöveggel jöttök,h rossz helyen keresgélsz stb. Egyszerűen képtelenek vagytok arra, h elgondolkodjatok és magatokba nézzetek, mert ugye ti nők vagytok, tökéletesek és hibátlanok. Esetleg gondoltatok már arra,h nem véletlenül kritizálnak titeket ennyire? Ja, gondolom, nem nyilván a férfiak a hülyék megint:D. Nevetségesek vagytok.

2012. ápr. 15. 14:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Így a férfiak, úgy a nők.. Komolyan, ti tényleg ennyire idióták vagytok, vagy csak tettetitek? MIndkét nemnek vannak jófej és felszínes, okos és buta, bunkó és kedves tagjai. Teljesen fölösleges általánosítani.
2012. ápr. 15. 14:22
 23/26 anonim ***** válasza:

Rohadtul unalmasak már állandóan ezek a "férfiak ilyenek, nők meg olyanok" ostoba sztereotip nézetek. Mintha nem egy fajba tartozna a két nem. Felesleges túllicitálni egymást, melyik a "különb" nem, illetve melyik a rosszabb, mert olyan nincs. Emberek vannak, nem férfiak és nők.

Én mindkettőnél tapasztalom a felszínességet, úgy általában, ez valószínűleg a mai rohanó életvitel miatt van így. De hál' Istennek nem mindenki ilyen. Én sem.

2012. ápr. 15. 15:18
 24/26 anonim ***** válasza:

"Milyen érvek kellenek még neked, te idióta?:)

20x leírtuk már ezt,h miért gondoljuk ezt, mik a tapasztalataink, de nektek semmilyen érv nem jó, és mindig a betanult hülye szöveggel jöttök,h rossz helyen keresgélsz stb. Egyszerűen képtelenek vagytok arra, h elgondolkodjatok és magatokba nézzetek, mert ugye ti nők vagytok, tökéletesek és hibátlanok. Esetleg gondoltatok már arra,h nem véletlenül kritizálnak titeket ennyire? Ja, gondolom, nem nyilván a férfiak a hülyék megint:D. Nevetségesek vagytok."

Szerinted, kis idiótám csak lányok írnak ide?

Például én egy férjezett asszony vagyok, aki boldog házasságban él, két felnőtt gyermek édesanyja.

Ezért ezek a butaságok, amiket itt összehordtok, hidegen hagynak, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen alapon szidjátok ti itt a lányokat.

Semmiféle okos választ nem kaptam. Ezért kérdeztem, hogy milyen érveitek vannak?

De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.

Ugyanolyan felszínesek vagytok, mint azok, akiket szidtok.

2012. ápr. 15. 17:19
 25/26 anonim ***** válasza:

„Szerinted, kis idiótám csak lányok írnak ide?

Például én egy férjezett asszony vagyok, aki boldog házasságban él, két felnőtt gyermek édesanyja.

Ezért ezek a butaságok, amiket itt összehordtok, hidegen hagynak, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen alapon szidjátok ti itt a lányokat.

Semmiféle okos választ nem kaptam. Ezért kérdeztem, hogy milyen érveitek vannak?

De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.

Ugyanolyan felszínesek vagytok, mint azok, akiket szidtok.”

A lányok hisztiztek, azért címeztem nekik, te lángész. Látom, mennyire hidegen hagynak, azért is válaszolsz:D. Már párszor leírtam,h vissza kéne olvasni, ott vannak az érvek, ha nem megy a szövegértés, vagy nem tudod, mi az az érv, ne félj segítséget kérni.

„De úgy látom, hogy a gyűlölködésen kívül semmit sem tudtok felmutatni.”

Most akkor olvasd vissza az első sorodat:) Istenem, csak úgy árad belőled az intelligencia. Felszínesek? Nem igazán értem, miért írtad most ezt, sztem nem tudod, mit jelent ez a szó. Köszönöm ezt a roppant elmés hozzászólást, te férjezett nő, akit hidegen hagynak a butaságok amiket írunk:).

2012. ápr. 15. 18:43
 26/26 anonim válasza:

Nem vagy egyszeru # 25/25...

Mindenkinek mast jelent a szo. Ha en azt mondom "alma"... kozel sem biztos hogy ugyanarra gondolunk. Sooot... A generacios kulonbsegek igen elesek es garantalam hogy minden 5. ember masra godnol mint te. Hence the vita. :)

Nem feszines senki csak nem veszitek a faradtsagot hogy megismerjetek a masikat mert igen gyorsan elitelitek es leirjatok. Tovabba a mai "fiataloknak" nem igen van sajat vilagnezete es sajat ertekrendje amit nem a mediabol "kapott".

Ha itt igy viselkedtek, vajon milynek lehettek az eletbe? Kicsit fel vagyok haborodva, de hat...

2012. ápr. 17. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!