Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen felszínesek a nők...

Miért ilyen felszínesek a nők manapság?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 14:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Annyira ügyesek vagytok, válaszolók. Jó, a férfiak se jobbak válasz tipikus női hisztis válasz, kb, minden olyan kérdésre, ahol a nőket kritizálják 90%nak ennyire futja. A több géniusznak: nem tudjátok, mit jelent a felszínes szó? Írjátok be a gugliba, ha egy ennyire egyszerű kérdés értelmezésével gondotok van, az elég nagy baj.Valóban ma Magyarországon élő fiatal nők nagy része borzasztóan felszínes és beképzelt. Az okban nem vagyok biztos. Nevelés hiánya, média? Talán.
2012. ápr. 8. 08:04
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig te vagy egy beképzelt alak.

Ha már ilyen megállapításaid vannak a női nemről, akkor érvekkel is alátámaszthatnád.

Még eddig egy értelmes válaszodat nem láttam.

2012. ápr. 14. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:

Így lenne helyes: Miért olyan felszínesek az EMBEREK manapság?

Nemre való tekintet nélkül.

2012. ápr. 15. 00:01
 14/26 A kérdező kommentje:
Ez így helyes, mivel főként a nők ilyenek.
2012. ápr. 15. 00:02
 15/26 A kérdező kommentje:
A párkapcsolatokban is ilyenek. A lényeg az, hogy a helyes pasit kifogják a többi, nem számít, csak a felszín, külsőségek.
2012. ápr. 15. 00:03
 16/26 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te nem vagy helyes pasi?

Csalódtál a nőkben és most általánosítasz?

2012. ápr. 15. 00:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Ahogy beszélgettem másokkal, eléggé úgy tűnik, hogy sokan gondolják ezt még így.
2012. ápr. 15. 00:25
 18/26 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy itt sem éppen pozitív mindenkinek a tapasztalta a nőkkel kapcsolatban: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2012. ápr. 15. 00:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Jaj, ne vitatkozzatok már! A nők igenis felszínesek, mert a kérdező ezt mondta. Kéretik ezt tudomásul venni. Vitának helye nincs! :)

Komolyra fordítva a szót: Az emberek (férfiak-nők) tényleg minta felszínesebbek lennének manapság, de reméljük, hogy nem az emberi természet lett más, hanem ez csupán a társadalmi változásokra adott viselkedésreakció.

2012. ápr. 15. 00:45
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát nem, valóban. Tényleg ennyire felszínesek az emberek?
2012. ápr. 15. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!