A lány barátom öngyilkos akar lenni, mit tudnék tenni, hogy erről lebeszéljem?
"Ha a családját tartja a legfőbb oknak, akkor el kell mennie abból a környezetből, bármi áron."
na,igen ezt kéne tenni,de ez sem olyan egyszerű.
itt minden elég bonyolult,függnek egymástól
Tudod a telefonszámát?Mert ha nem,akkor nem tud mivel fenyegetőzni,hisz gyakorlatilag tényleg nem ismered.Azt sem tudhatod,ha még nem találkoztál vele, hogy mi is a valódi neve....
Plusz így nem is gondolja komolyan,hisz X kilóméterről,úgy sem tudsz vele mit csinálni.Szerintem őnző módon próbál virtuálisan is bűntudatot kelteni másokban :/
"hát a kapcsolatteremtéshez nem kell sokat tennie,azzal nincs gondja,pasi is lenne bőven,csak már a csalódások miatt is másképp nézi a pasikat,ez is közrejátszik"
Ezt ő mondta, igaz? Ne haragudj, nem akarok bunkó lenni, mert tényleg vannak súlyos helyzetek az életben, de nekem ez valahogy nem kerek. Segíts neki, ha úgy érzed, de ne kerülj hozzá túl közel.
"Zvonko válasza:
Mutasd be nekem! Leápolom úgy, hogy rögtön szeret majd élni."
Na pont az ilyeneket küldi el a faszba...:DDD
köszi mindenkinek a segítséget:)
úgy tűnik megoldódott,nem csinált hülyeséget:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!