Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lány barátom öngyilkos akar...

A lány barátom öngyilkos akar lenni, mit tudnék tenni, hogy erről lebeszéljem?

Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés!!!!!
2012. márc. 19. 23:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ha a családját tartja a legfőbb oknak, akkor el kell mennie abból a környezetből, bármi áron.
2012. márc. 20. 00:01
 22/30 A kérdező kommentje:
hát a kapcsolatteremtéshez nem kell sokat tennie,azzal nincs gondja,pasi is lenne bőven,csak már a csalódások miatt is másképp nézi a pasikat,ez is közrejátszik
2012. márc. 20. 00:03
 23/30 A kérdező kommentje:

"Ha a családját tartja a legfőbb oknak, akkor el kell mennie abból a környezetből, bármi áron."

na,igen ezt kéne tenni,de ez sem olyan egyszerű.

itt minden elég bonyolult,függnek egymástól

2012. márc. 20. 00:09
 24/30 anonim ***** válasza:

Tudod a telefonszámát?Mert ha nem,akkor nem tud mivel fenyegetőzni,hisz gyakorlatilag tényleg nem ismered.Azt sem tudhatod,ha még nem találkoztál vele, hogy mi is a valódi neve....

Plusz így nem is gondolja komolyan,hisz X kilóméterről,úgy sem tudsz vele mit csinálni.Szerintem őnző módon próbál virtuálisan is bűntudatot kelteni másokban :/

2012. márc. 20. 00:09
 25/30 A kérdező kommentje:
valós személy,tudom a számát is.
2012. márc. 20. 00:21
 26/30 anonim ***** válasza:

"hát a kapcsolatteremtéshez nem kell sokat tennie,azzal nincs gondja,pasi is lenne bőven,csak már a csalódások miatt is másképp nézi a pasikat,ez is közrejátszik"

Ezt ő mondta, igaz? Ne haragudj, nem akarok bunkó lenni, mert tényleg vannak súlyos helyzetek az életben, de nekem ez valahogy nem kerek. Segíts neki, ha úgy érzed, de ne kerülj hozzá túl közel.

2012. márc. 20. 10:14
 27/30 A kérdező kommentje:
hát,köszönöm mindenkinek megpróbálok neki segíteni
2012. márc. 20. 17:19
 28/30 anonim válasza:
Mutasd be nekem! Leápolom úgy, hogy rögtön szeret majd élni.
2012. márc. 21. 12:35
 29/30 A kérdező kommentje:

"Zvonko válasza:

Mutasd be nekem! Leápolom úgy, hogy rögtön szeret majd élni."

Na pont az ilyeneket küldi el a faszba...:DDD

2012. márc. 21. 17:34
 30/30 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a segítséget:)

úgy tűnik megoldódott,nem csinált hülyeséget:)))

2012. ápr. 5. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!