Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lány barátom öngyilkos akar...

A lány barátom öngyilkos akar lenni, mit tudnék tenni, hogy erről lebeszéljem?

Figyelt kérdés
Ez komoly kérdés!!!!!
2012. márc. 19. 23:25
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Ott vagy neki Te...nem hagyhat így el senkit...ha van 1 ember aki szereti,az elég indok az életére!Találkozz vele személyesen,mutasd ki,hogy neked nagyon fontos.Biztosan fiatal még,lesz saját családja,olyanok akik megbecsülik.Járjon sokat emberek közé,szerezzen barátokat.
2012. márc. 19. 23:33
 12/30 A kérdező kommentje:
köszi,csak az a gond,hogy neten beszéltünk eddig és még nem is találkoztunk,mert messze lakik,így meg még le sem tudom rendesen foglalni,mert ha ott lennék akkor lenne ötletem,de így...
2012. márc. 19. 23:34
 13/30 anonim ***** válasza:
31%
ha mondja akkor nem teszi meg...
2012. márc. 19. 23:36
 14/30 A kérdező kommentje:

"ha mondja akkor nem teszi meg..."

én is ebben bízom

2012. márc. 19. 23:38
 15/30 A kérdező kommentje:

de így neten keresztül,elég nehéz hatni rá

igen,találkoznék is vele,akkor viszont már jobban lenne az biztos csak ez sem jön olyan könnyen össze :'(

2012. márc. 19. 23:40
 16/30 anonim ***** válasza:

"ha mondja akkor nem teszi meg..."

Egyetértek. Ez egy segélykiáltás. Persze ne mond neki, hogy úgysem teszi meg, mert attól nem fogja jobban érezni magát.

2012. márc. 19. 23:49
 17/30 A kérdező kommentje:
nem dehogy mondom,ezt tudom és próbáltam tanácsokat adni,de elutasította,hogy ezt már eldöntötte
2012. márc. 19. 23:51
 18/30 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy ráhívod a mentőket ha még egyszer ezzel fenyegetőzik!
2012. márc. 19. 23:55
 19/30 anonim ***** válasza:
Ja és én mondom,ne találkozz vele.Akkor már személyesen is fenyegetőzni fog,és mégjobban bűntudatot kelt benned!
2012. márc. 19. 23:57
 20/30 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert lehet (nem biztos), hogy az érzelmi zsarolás az egyetlen eszköze, hogy valakit magához kössön. Elképzelhető, hogy nehezen teremt kapcsolatokat, és csak ez vált be neki eddig. Nehéz eldönteni láttatlanban, hogy mi a valódi helyzet.
2012. márc. 19. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!