Ha most kezdek el mosni panelházban mosógéppel, az baj?
Most értem haza, reggel sem lesz rá több időm..
Bunkóságnak számít már ilyenkor szerintetek?
Alattunk-felettünk végülis pont fiatalok laknak, de a többi lakásban viszont mind idősek..
Nem tudom mennyire hallatszódik át, de nem szeretnék ezzel senkit sem zavarni, ha már alszik vagy pihen..
*Szerintem ebbe a kategóriába illik még legjobban a kérdés(szomszédság=közösség)
kedves válaszolók!
ezt elmondhatnátok annak a majom szomszédunknak is. szegény sajnos teljesen hülye és ezt nem képes felfogni évek óta.
a qrva anyját
:(:(
Isten áldja meg az olyan szomszédokat mint TI!!!!!!!!
Nem hittem, hogy van ember aki gondol még másra is a saját érdekén kívül!! Jöhetnétek hozzánk egy kis modort és jó nevelést adni a szomszédnak aki este 11-kor most, éjfélkor beszélget de úgy hogy a két szobából átkiabálnak egymásnak, és délután dobol.
Puszillak Titeket! :*
ja mi is egyetemisták vunk, erre nem kell felvágni..
alattunk féléjszaka csapkodják az ajtót, felettünk lakók éjfélkor is mosnak, 1kor porszívóznak!
Én is panelházon gondolkozok, hál isten ez a vastagabb tipusú fal (panelházak között) + állítólag csendes szomszédok. De ha nem azok, én megkeserítem az életüket :D
Ne tudják meg milyen az, amikor egy 18-éves lakást vesz ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!