Ebből lehet bajom a suliban?
Tegnap este/éjszaka fent voltam pár barátommal a belvárosban egy kicsit és ott találkoztunk a hittan tanárommal.
Nem szórakozóhelyen találkoztunk vele,hanem az utcán,amikor az egyik barátnőm éppen rókázott.
Rám nézett és azt mondta,hogy "Nem kéne már az ilyen fiataloknak aludnia?".Az egyik barátnőm(aki egy kicsit már a padlón volt) pedig nem tudta,hogy kicsoda a pasi,azt hitte,hogy csak egy járókelő és azt válaszolta neki,hogy "És magának nem kéne már az öregek otthonában lennie?!".
Nem mondott rá semmit a tanár,de gondolom hallotta.
A tanár ráadásul régimódi nagyon,engem alapból utál,mert az óráin általában filmet nézek vagy netezek a telefonomon vagy beszélek és olyankor mindenki rajtam röhög meg egyszer közöltem vele,hogy nem érdekel,hogy hányast kapok hittanból,mert úgysem megyek vallásos gimibe és a normális helyeken nem nézik a hittant.
Szerintetek lehet bajom ebből?Szólhat a szüleimnek?
Nem én szóltam be neki,hanem az egyik barátnőm,aki nem ismerte,soha nem látta és azt hitte,hogy egy arra sétáló,aki beszólt.
A suliból egyedül én voltam ott,a többiek gimisek voltak(volt még 2 nyolcadikos srác is,de ők másik suliból voltak),őket nem ismerte.
20:17
Oké ezt értettem, de ha a tanárod olyan mint sejtem, akkor egy kalap alá vesz a barátnőiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!