Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a suliban az egyik fiút alsógatyában, és hát nem volt neki annyira kidudorodva a gatyója. Ebből meg lehet állapítani, hogy kb. mekkora van neki? Vagy ez nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Egy lány.2010. szept. 19. 08:52
2/10 anonim válasza:
Valszeg nincs túl nagy tapasztalatod abban, hogy mekkora alsógatyadudor mekkora fütyit jelent, szóval totálisan nem a válasz. Az alsógatyadudor ráadásul a herékből is fakad, és azzal sem érsz semmit, ha nagyon a heréi. Ezen kívül gondolom nem állt a srácnak, és tudod az számít, hogy akkor mekkora a szerszám.
3/10 anonim válasza:
Vannak olyan péniszek amik alap állapotban 5cm merev állapotban 16-17. És vannak olyanok amik alapból vagy 10-12cm és nő 3-4 cmt. Tehát ez nem jelent semmit:)
4/10 anonim válasza:
és nő 3-4cm merev állapotban*
5/10 anonim válasza:
lehet, hogy körbetekerte a derekán
6/10 anonim válasza:
Nem jelent semmi,hiszen nyugalmi állapotban van,akkor még elég picik általában.Bár a legutóbbi barátomnak nem volt akkor se az a huhh de nagyon pici,de nem is nőtt olyan látványosan meg erekciónál.mármint csak olyan 5 centit kb,de így is hmmm,jó volt. :P
18/L
7/10 anonim válasza:
Ami merev állapotban nem nő, az a húspénisz, ami meg 3-4-5-szörösére is nő erekció következtében az a vérpénisz. Nekem utóbbi van és elég kényelmes. Amikor nem használom, minek dudorodjon?
(A nagy herék meg nem a férfiasságot, hanem betegséget jelentenek.)
8/10 anonim válasza:
Semmit sem jelent! Nekem pl. alapállapotban olyan kicsi, h szinte nem is látszik ;) Csak akkor nagy ha kell ;)
9/10 anonim válasza:
Nem számít semmit. Nekem sem dudorodik túlságosan, de ha feláll, nő vagy 10 cm-t. Ahogy más is írta, kétféle típus létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!