Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiút sokszor nézek a suliban és mosolygok rá, megnéztem az adatlapját és bejelöltem. Ebből rájött már, h tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Csak látásból ismerem:)...de az én tesóm meg az ő tesója 3 évig jártak...de mi még nem beszéltünk...2010. febr. 22. 14:42
1/8 anonim válasza:
tuti,ha te is tetszel neki akor a következő lépést neki kéne megtennie :)
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem...
Én azt hittem a lányok mindenkit bejelölnek akit igazából láttak már :D
5/8 anonim válasza:
nem:D nagyon nem:)
azért mert bejelölted valamien internetes közösségi portálon az még nemjelent semmit:)
ha nemlép akkor vedd fel msn re/hívd el 1-2 sétára beszélgessetek:) és akkor már remélhetőleg lépni fog
6/8 anonim válasza:
Szerintem se elég egyértelmű az h bejelölted... ha tutira akarsz menni, akkor vedd fel msn-re... vagy valami jó indokkal (pl segítsen ebben vagy abban, nem tud-e erről v arról valamit stb) vagy konkrétan azzal h láttad, megtetszett, felvetted... Ha inkább kivárós típus vagy, akkor mosolyogj továbbra is meg nézegesd, de ne lepődj meg ha mégse lesz belőle semmi.
7/8 A kérdező kommentje:
De hogyha eddig nem vett fel msn-re( ki van írva a msn-m), akkor az nem azt jelenti, h nem tetszem neki?( am visszaigazolt, de nem vett fel...)
2010. febr. 23. 15:01
8/8 anonim válasza:
Szerintem az h nem vett fel még nem jelent semmit, mi nők gyakran túlkombinálunk bizonyos dolgokat :) egy próbát simán megér a dolog. Arra figyelj, hogy mindenképpen tartsd fenn a beszélgetést, ha az segít, készülj pár témával, de ne legyenek hosszú hallgatások. (előző voltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!