Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen érzés az amikor berúg...

Milyen érzés az amikor berúg az ember?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 22:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kétlem, rokonoknál voltam.
2012. márc. 17. 00:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Olyan sz*r,hogy mar jo !
2012. márc. 17. 14:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon sok függ attól, hogy mennyit iszol. Én először csak beszédesebb nyitottabb leszek, majd jön egy olyan érzés, mintha ködön keresztül látnám a világot, nem látok tisztán, és már a sz@r zenét is élvezem, egyre többet beszélek és egyre több marhaságot, a mozgáskoordinációm romlik. Eztán jön a vég mellérakom a poharat az asztalnak, a világ pedig iszonyatos sebességgel kezd forogni, hányinger, hányás, nem tudok menni.... idáig szerencsére csak kétszer jutottam el eddig életemben.

A részegség másik kellemetlen motívuma számomra egyébként az, hogy habár sokkal kevésbé vagyok gátlásos, de sokkal sebezhetőbb is vagyok, a negatív élmények sokkal jobban érintenek, és sokkal hajlamosabb vagyok a kiborulásra.

Másnapos nem nagyon szoktam lenni. Némi rossz közérzet és egy pici émelygés szokott lenni, de fejfájás soha.

2012. márc. 17. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
MÁR MAGAD is leírtad akkor minek a kérdés?
2012. márc. 22. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, ha holnap rosszul leszel, akkor szerezz be vmi gyümölcslevet (én szőlőt szoktam venni), azért ezt, mert a sima víz általában hánytat. Igyál sok folyadékot, meg egyél is, de ne olyan nehé kajákat. De sok praktika van a neten:) Mondjuk én lefekvés elött megszoktam inni egy nagy pohár vizet és az szokott segíteni:)
2012. márc. 22. 23:28
 16/19 anonim válasza:
33%
Ez egy hülye kérdés.Szerintem nem is ittál csak kérded itt a baromságokat, mert ezt élvezed.Amikor berúg az ember azt magától érzi és nem a Gyakori kérdéseken kérdezi meg hogy vajon merugott-e.
2012. márc. 23. 12:14
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem még sosem fájt a hasam részegség miatt, ugyhogy ez ezért érdekes. egyszer megfosatott 2 üveg bor, de a hasam nem fájt :)
2012. márc. 23. 19:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem fájt már tőle, vagyis a pontos kifejezés inkább az, hogy égett.
2012. márc. 23. 19:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad, nem ittam, csak hülyeségeket írkálok itt. Na már most, jobban fogsz aludni?
2012. márc. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!