Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sírtatok amikor általánosból...

Sírtatok amikor általánosból ballagtatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

A beszédek alatt nem.

A végén, amikor elköszöntünk és akkor egymás sírtam.

Én nagyon szerettem az általános iskolát és az osztálytársakat és más barátokat a suliból.

Még mindig visszívágyom oda. Sokkal jobb volt, mint a középsuli.

2009. jún. 11. 14:13
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, örültem, hogy nem leszek többé kiutált tanárgyerek a társaim szemében.
2009. jún. 11. 14:52
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor sírtam el magam amikor az édesanyáknak kellett megköszönni a támogatásukat egy szál virággal. Ez nagyon megható volt.'(:'(
2009. jún. 11. 15:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért sírtam volna? Sőt, inkább boldog voltam... :P Érdekes, hogy az osztály "vagány csávója" viszont elsírta magát. :)
2009. jún. 11. 16:51
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ballagásom, nyolcosztályos gimibe kerültem közben.
2009. jún. 11. 17:13
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

A ballagáson nem, a mellettem ülő osztálytársammal végigröhögtük az egészet, pláne az igazgató beszédét. :D

A banketten viszont nagyon bőgtem - volt 2 tanár (egy házaspár), akit nagyon szerettem, és sajnáltam, hogy nem tanítanak tovább. :)

2009. jún. 11. 18:06
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem voltam ott mert balaesetem volt azelott 2 hettel, igy lemaradtam :(

A gimibol viszont amikor kivonultunk akkor nem tudtam turtoztetni magam, annyira elfogott a sirogorcs. :))

2009. jún. 11. 22:00
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Mivel mi nagyon összetartó osztály voltunk,a banket végén egy lassu szám és kész.... mindenki sirt

nekem nagyon hiányoznak azok az évek,bár mi falun laktunk igy ovis korunktól 3-4 éves 14 éves korunkig együtt ez nem kis idő,felnőt fejel vissza gondolva,azok voltak a gondtalan évek hiszen még gyerekek voltunk...

2009. jún. 11. 22:43
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most lesz osztálytalálkozónk :D Annyira rühelltem őket, hogy örültem mikor megszabadultam onnan. :) Még az oszt. talira sincs kedvem menni...
2009. jún. 12. 00:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Még nem ballagok, de beszéltem azokkal, akik ebben az évben ballagnak el. Egy része azt mondta, hogy nem tudja végigcsinálni sírás nélkül, másik része már a kérdésen is röhögött... :D

Kicsit off, de mégis idevág:

Ballagási próbán folyósón (bocsánat, nem tudom hogyan kell leírni :D) állok és egy férfi csak úgy, olyan költői kérdés képpen kérdezi (nem tőlünk), hogy itt kell-e sírni. Én meg megmondtam neki, hogy ne muszály :))

Szóval nem muszály sírni, Én ezért nem is fogok (már előre tudom :D)

2009. jún. 12. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!