Sírtatok amikor általánosból ballagtatok?
A beszédek alatt nem.
A végén, amikor elköszöntünk és akkor egymás sírtam.
Én nagyon szerettem az általános iskolát és az osztálytársakat és más barátokat a suliból.
Még mindig visszívágyom oda. Sokkal jobb volt, mint a középsuli.
A ballagáson nem, a mellettem ülő osztálytársammal végigröhögtük az egészet, pláne az igazgató beszédét. :D
A banketten viszont nagyon bőgtem - volt 2 tanár (egy házaspár), akit nagyon szerettem, és sajnáltam, hogy nem tanítanak tovább. :)
Sajnos nem voltam ott mert balaesetem volt azelott 2 hettel, igy lemaradtam :(
A gimibol viszont amikor kivonultunk akkor nem tudtam turtoztetni magam, annyira elfogott a sirogorcs. :))
Mivel mi nagyon összetartó osztály voltunk,a banket végén egy lassu szám és kész.... mindenki sirt
nekem nagyon hiányoznak azok az évek,bár mi falun laktunk igy ovis korunktól 3-4 éves 14 éves korunkig együtt ez nem kis idő,felnőt fejel vissza gondolva,azok voltak a gondtalan évek hiszen még gyerekek voltunk...
Még nem ballagok, de beszéltem azokkal, akik ebben az évben ballagnak el. Egy része azt mondta, hogy nem tudja végigcsinálni sírás nélkül, másik része már a kérdésen is röhögött... :D
Kicsit off, de mégis idevág:
Ballagási próbán folyósón (bocsánat, nem tudom hogyan kell leírni :D) állok és egy férfi csak úgy, olyan költői kérdés képpen kérdezi (nem tőlünk), hogy itt kell-e sírni. Én meg megmondtam neki, hogy ne muszály :))
Szóval nem muszály sírni, Én ezért nem is fogok (már előre tudom :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!