Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sírtatok amikor általánosból...

Sírtatok amikor általánosból ballagtatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Miért sírtam volna? nagy bulit csaptunk.
2009. jún. 10. 23:27
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
én nem. pár osztálytársam gondoskodott a jó hangulatról az igazgató beszéde alatt, így kb végig kuncogtuk :) igaz, nem nagyon sajnáltam az egészet, annyira nem szerettem.
2009. jún. 10. 23:28
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert a 8. osztályt másik iskolában végeztem, és nem fogadott be az osztályom a közösségbe, nagyon rosszul telt az az év. alig vártam, hogy vége legyen. gimis ballagáson viszont sírtam, főleg a tanárbúcsúztatásokkor.
2009. jún. 10. 23:35
 4/33 anonim ***** válasza:
98%

Imádtam az általánost, mindenki haver volt.

Nem sírtam, csak álltam ott és szerencsétlenkedtem... különösebben nem volt semmi.

Nem volt életem legszebb napja, de csak egyszer sírtam amikor még suli volt azt hiszem az utolsó klubdélután, és egyik lány elkezdte a sírást, hogy vége. Akkor egy fél percre nekem is könnyes lett a szemem. De több nem volt.

2009. jún. 11. 00:07
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem is volt ballagásom, csak kezembe nyomták a bizonyítványt mint minden évben. Ez nem túl megható:D
2009. jún. 11. 00:27
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
nem. nem szerettem a társaságot
2009. jún. 11. 00:27
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

általánosból nem is ballagtam,6osztályosba járok/jártam

most sem sírtam gimis ballagásomon.nem vagyok ilyeneken síros típus.inkább zenéken sírok

2009. jún. 11. 01:17
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem tudtam sajnálni, hogy otthagyom. Jó tanuló voltam és folyton kicikiztek a lányok. A fiúk egyrésze folyton azzal nyaggatott, hogy csúnya vagyok, meg törpe.

Aztán azzal is cikiztek, hogy két fiú minden nőnapkor meg ilyesmi virágot hozott nekem.

Örültem, hogy soha többé nem kell találkoznom azzal az osztállyal

2009. jún. 11. 01:24
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sírtam, igaz baromi régen volt már (13 éve). Nálunk otthon nem is kerítettünk neki nagy ügyet, persze a közeli rokonaim (szülők, tesómék) eljöttek a ballagási ünnepségre, meg átjöttek hozzánk délután keresztanyámék és ennyi volt.
2009. jún. 11. 07:15
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

en sirtam:) milyen kicsi buta voltam ! :P

ellenben tegnap a kozepiskolas ballagasomon nem sirtam:D fura az elet...:)

2009. jún. 11. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!