Sírtatok amikor általánosból ballagtatok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 23:22
11/33 anonim válasza:
Dehogy sírtam, hazamentem és jáccottam xD
12/33 anonim válasza:
én tanárbúcsúztatón sírtam. ott álltunk, énnek vers, minden. persze szomorú voltam, de nem vagyok sírós. de sírt az összes lány osztálytársam, a fél női tanári kar, szóval muszáj volt pár könnyet produkálni, nehogy taplónak nézzenek.
13/33 anonim válasza:
én nem, mivel 12 évig ugyanabba az iskolába jártam :) a középiskolai ballagásra meg el se mentem, annyira rühellem...
14/33 anonim válasza:
nem, végigröhögtem és örültem neki, h megszabadulok onnan
15/33 anonim válasza:
Általánosban nem, a gimiben viszont, ha jól emlékszem kicsit pityeregtem.
17/33 anonim válasza:
Nem. Alig vártam hogy elballgajak abból a szar osztályból, meg végig is röhögtük az egészet. Egy pillanatra sem éreztem úgy, hogy akár egy könnyet is kellene ejtenem.
18/33 anonim válasza:
Nem, pedig nem volt bajom az osztállyal. A gimisen is csak néhány könnycseppet morzsoltam el az ofő beszéde alatt, pedig imádom az osztályomat (akik még kb. egy hétig az osztálytársaim :)
19/33 anonim válasza:
Nekem nem volt általánosban ballagásom, mert hatosztályosba jártam.. És most, hogy gimiből elmentem akkor sem volt az igazi.. Törött lábbal, megviselten nem egy nagy élmény volt. Ezúton is köszönöm a kedves sofőrnek, aki kihajtott elém.. Na mindegy. A ballagás általában nagy dolog az ember életében, nekem meg csak egy kellemetlen emlék maradt.
20/33 anonim válasza:
Nem. Nagyon boldog voltam, hogy végre vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!