Barátkoznál homoszexuálissal?
Figyelt kérdés
Barátság, nem párkapcsolat.2012. márc. 12. 22:11
3/18 anonim válasza:
Barátkozom. 3-al is. Ebből kettő gyerekkori barátom, akkor még azt sem tudtuk, hogy mi az a homoszexualitás. Ilyen dolgokért nem dobom el a barátságot.
4/18 anonim válasza:
Legjobb barátom meleg. Nekem semmi bajom velük...
21L
5/18 anonim válasza:
Ha nem idegesítően b*zis a stílusa és nem akar rányomulni, akkor nekem teljesen mindegy, mit csinál otthon a hálószobájában. Másról se tudom, pedig biztos azon is meg tudnék botránkozni ha akarok.
6/18 anonim válasza:
nekem is egyik barátom meleg,szeretem,tisztelem mint embert...nem búzás abszolút.
7/18 anonim válasza:
Ha pasi, akkor igen. De persze csak akkor, ha 100%-ban az. (Alamuszi nyuszis helyzeteket elkerülendő.)
8/18 anonim válasza:
Igen,ha nem látszik rajta.Az affektálós,nyálfolyatós,orrhangon beszélő stílustól viszont hülyét kapok.
9/18 anonim válasza:
Minden további nélkül, ismerek többet is.
10/18 Senki Alfonz válasza:
Addig a határig ameddig a lánybarátaimmal (CSAK barát) barátkozom igen. Igazi barátságot nem tudok elképzelni fiu és lány között sem ez a fele tapasztalat ott egy idö mulva már érzelmek is ébrednek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!