Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkoznál az exed jelenlegi párjával?
Figyelt kérdés
nem miatta lett vége a kapcsolatnak2009. dec. 1. 13:07
1/11 anonim válasza:
nálunk ő is közrejátszott hogy elválunk, úgyh nem tudom. _Vagyok annyira intelligens, hogy nem mennék neki, nem tépném meg, de nagyon rossz lenne őket együtt látni. Talán majd később... amúgy miután bejelentett h válni akar, pár napra rá már odaköltöztette a csajt.
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem.Utálni biztosan nem utálnám,hiszen nem tehet semmiről,és ő is csak egy ember,szóval nem bántanám,vagy ócsárolnám.Viszont a puszi haverja sem lennék,valahogy az nem a stílusom.Tartanám inkább a három lépés távolságot.
3/11 anonim válasza:
jah, amúgy a férjem szinte minden kapcsolatot meg akar szakítani velem, úgyh nem hiszem, h ez a dolog esélyes lenne. Ő ezt az 5évet fél perc alatt lezárta és túllépett rajta. Úgy fogja fel helyíes amit csinál, és abszolút nem érdekli, hogy nekem ez milyen érzés. már nem is akar velem foglalkozni.
4/11 anonim válasza:
Én lehet megölném. A volt párom is. Így szép, kerek az egész. Ha lenne bennem több bátorság, megtenném.
5/11 anonim válasza:
Attól függ?! Például nem mindegy, hogy ti hogy váltatok el, és most milyen viszonyban vagytok. Ha még szereted, akkor semmiképpen, ha barátként nézel rá, akkor miért ne.
7/11 A kérdező kommentje:
Brátságban váltunk el,az én érzéseim múltak el.
2009. dec. 1. 13:25
8/11 anonim válasza:
simán. miért ne?
van egy ismerősöm, ahol az ex volt a tanú az esküvőn. nekem tetszett.
ha együtt voltam x időt a párommal és valami miatt úgy döntöttünk, hogy külön megyünk, attól még lehet a kapcsolatot tartani. annyira nem lehetett rossz ember, ha olyan sokáig együtt voltam vele. ha megtalálta az új párját és boldog, akkor annak örülök.
9/11 anonim válasza:
Mi barátként váltunk el,és az exférjem új felesége elég rendes nő.Ami a lényeg,hogy nagyon szereti a fiamat,és a fiam is kedveli őt.Sokszor amikor nyaralni megy hozzájuk mi visszük le kocsival az apjához.Ilyenkor kedvesen fogadd minket is,és általában egy ebédre ott is ragadunk..Ha ők jönnek,akkor én is meghívom egy ebédre őket.Nincs féltékenység,nincs vita..Én örülök annak,hogy boldogok,és örültem annak is,hogy 1 éve kislányuk született..A fiamtól semmit nem vonnak meg ezért,sőt bármit kér megkapja tőlük.Igaz én is adok,mert sok dolgot veszek a kislánynak..Én úgy vagyok evvel,hogy azért mert a mi házasságunk nem sikerült,még nem kell egymást tönkre tenni ez miatt..Nem beszélve arról,hogy a haragnak csak a gyerek látná a kárát!Nekünk így jó a békesség,és a barátság..
10/11 anonim válasza:
Exem barátnőivel mindig is jóban voltam. Volt amelyikkel én hoztam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!