Nevetett magában, miért?
Figyelt kérdés
A múltkor mentem az utcán és rágóztam,s fújtam rágóból egy kb.nagyobb alma nagyságú gömböt,hátt kicsit nagyot,és pont az egyik suli udvaráról jött ki egy csaj és látta,hogy egy akkora gömböt fújtam,csak mosolygott magában én meg úgy éreztem kinevetett.
Akkor utcán ilyet nem kell csinálni,vagy mi?
2012. márc. 12. 15:17
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kinevetett volna.. Lehet épp szimpatikus volt neki, hogy úgy elvoltál. Igaz, most magamból kiindulva írtam ezt, azt nem tudni, ő miért mosolygott. De amúgy az ilyesmiken ne kezdj el agyalni, felesleges.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is vicces lehetett :-) Nevess rajta te is. Kár ilyenen agyalni.
3/3 anonim válasza:
Ez nem gáz,inkább vicces:DEzt én órán játszottam el egyszer,nagyon nagy lufit fújtam és kipukkadt.Beleragadt az egész a hajamba.Ezek után az egész osztály előtt kellett kiszedni a hajamból a tükör előtt.Szerinted mennyire nevettek?:DDe én is:DEl sem hiszem néha,hogy ez tényleg megtörtént:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!