Ha egy férfi egy férjes nőnek azt mondja, hogy "Nem kellene többet találkozniuk, mert nem bízik magában. " az mit jelent?
Azt jelenti, hogy szerelmes a nőbe, de nem akarja produkálni, hiszen jó házasságban él; vagy azt, hogy más értelemben nem bízik magában (pl. önbizalomhiánya van)?
Én az elsőre tippelek, de valaki azt mondta, nem kell mindjárt félreérteni a dolgokat - lehet, hogy csak azért nem bízik magában, mert önbizalomhiánya van. Szóval mostmár összezavarodtam. Mit jelent ez?
1. Köszönöm a választ!
2. Neked is köszönöm, de mégis mit unt volna meg? Csak barátok vagyunk.
bár tetszik neki a nő, de attól fél, ha összejönnének, előbb-utóbb ő is arra a sorsra jutna, mint a nő jelenlegi férje.
mit jelent az h produkálni?ezt az egyet nem értettem a kérdésben.esetleg provokálni?
Ú tényleg, elírtam.
Milyen sorsra jutott a férjem?
CSAK BARÁTOK VAGYUNK AZZAL A SRÁCCAL! Soha nem volt köztünk semmi több, nem is közeledtem felé. Még csak nem is a legjobb barátom, hiszen a legjobb barátom a férjem. Azt meg már senki ne mondja meg nekem, hogy a barátaim milyen neműek lehetnek! (Egyébként a férjem barátja is.)
A kérdést azért tettem fel, mert nem akarom, hogy ne lehessünk többet barátok; rossz lenne, mert a férjemnek is nagyon jó barátja. Viszont félreérteni sem akarom azt, amit mondott. Lehet, hogy köze nincs a szerelemhez az egésznek. Viszont rákérdezni nem szeretnék, sem őt, sem magamat nem akarom ilyen kényes helyzetbe hozni.
Ja, és nem akarok összejönni sem vele, sem mással, mert szeretem a férjem!
Csak egyszerűen tudni szeretném, hogy mire gondolhatott ezzel, amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!