Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy férfi egy férjes nőnek...

Ha egy férfi egy férjes nőnek azt mondja, hogy "Nem kellene többet találkozniuk, mert nem bízik magában. " az mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt jelenti, hogy szerelmes a nőbe, de nem akarja produkálni, hiszen jó házasságban él; vagy azt, hogy más értelemben nem bízik magában (pl. önbizalomhiánya van)?

Én az elsőre tippelek, de valaki azt mondta, nem kell mindjárt félreérteni a dolgokat - lehet, hogy csak azért nem bízik magában, mert önbizalomhiánya van. Szóval mostmár összezavarodtam. Mit jelent ez?

2010. jún. 16. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bele szeretett.
2010. jún. 16. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
sokszor ez a legjobb duma, ha megunta a nőt, de nem akarja megbántani a szakításnál
2010. jún. 16. 14:40
 3/13 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm a választ!

2. Neked is köszönöm, de mégis mit unt volna meg? Csak barátok vagyunk.

2010. jún. 16. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:

bár tetszik neki a nő, de attól fél, ha összejönnének, előbb-utóbb ő is arra a sorsra jutna, mint a nő jelenlegi férje.

mit jelent az h produkálni?ezt az egyet nem értettem a kérdésben.esetleg provokálni?

2010. jún. 16. 15:05
 5/13 A kérdező kommentje:

Ú tényleg, elírtam.

Milyen sorsra jutott a férjem?

CSAK BARÁTOK VAGYUNK AZZAL A SRÁCCAL! Soha nem volt köztünk semmi több, nem is közeledtem felé. Még csak nem is a legjobb barátom, hiszen a legjobb barátom a férjem. Azt meg már senki ne mondja meg nekem, hogy a barátaim milyen neműek lehetnek! (Egyébként a férjem barátja is.)

A kérdést azért tettem fel, mert nem akarom, hogy ne lehessünk többet barátok; rossz lenne, mert a férjemnek is nagyon jó barátja. Viszont félreérteni sem akarom azt, amit mondott. Lehet, hogy köze nincs a szerelemhez az egésznek. Viszont rákérdezni nem szeretnék, sem őt, sem magamat nem akarom ilyen kényes helyzetbe hozni.

2010. jún. 16. 15:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Ja, és nem akarok összejönni sem vele, sem mással, mert szeretem a férjem!

Csak egyszerűen tudni szeretném, hogy mire gondolhatott ezzel, amit mondott.

2010. jún. 16. 15:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként sosem találkoztam vele "kettesben", mindig csak a férjemmel. Ezt is csak akkor mondta, mikor felhívtam, mert segítséget akartam tőle kérni valamiben (és ő ért hozzá az ismerőseim közül), amivel a férjemnek akartam meglepetést szerezni névnapjára.
2010. jún. 16. 15:55
 8/13 A kérdező kommentje:
Márminthogy a férjemmel együtt szoktunk vele találkozni.
2010. jún. 16. 15:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól fél, hogy egyszer letámad téged, annak ellenére, hogy tudja, hogy nem szabad, már alig bírja magát kordában tartani. Ez tuti. :) Semmiképpen sem önbizalomhiány. A férfiak nem így fejezik ki az önbizalomhiányt, az másképp van. :)
2010. jún. 16. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Biztos ,hogy rosszul esik amit mondott mert sok kommentet írtál és egy kicsit vonzónak is találtad és ez nem baj.
2010. jún. 16. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!