Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy férfi egy férjes nőnek...

Ha egy férfi egy férjes nőnek azt mondja, hogy "Nem kellene többet találkozniuk, mert nem bízik magában. " az mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt jelenti, hogy szerelmes a nőbe, de nem akarja produkálni, hiszen jó házasságban él; vagy azt, hogy más értelemben nem bízik magában (pl. önbizalomhiánya van)?

Én az elsőre tippelek, de valaki azt mondta, nem kell mindjárt félreérteni a dolgokat - lehet, hogy csak azért nem bízik magában, mert önbizalomhiánya van. Szóval mostmár összezavarodtam. Mit jelent ez?

2010. jún. 16. 13:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Én is erre tippeltem, csak így nem tudom, mit lehet tenni ilyen helyzetben.

Nekem az esett rosszul, hogy az egyik válaszoló azt feltételezte, hogy nem csak barátság van köztünk, holott én erre egy szóval sem utaltam. Az, hogy vonzó vagy sem, lényegtelen, hisz nem őt szeretem. Másrészt sosem bírtam rá így nézni, hogy vonzó-e, mivel nem a férfit látom benne, hanem az embert, a barátot.

2010. jún. 17. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaj nem kell rögtön naivan szerelmet belelátni. Lehet, csak annyiról van szó, hogy szívesen megdugna, és azért nem bízik magában, mert kezdeményezne, ha alkalom adódna. Micsoda jófej,a felesége háta mögött ilyeneket mondogat más nőknek. :S A kijelentésnek kettős célja van, egyik amit jelent, másik meg,hogy értésedre adja, hogy szívesen megdugna, és nyitva hagyja a kiskaput, hogy hátha letámadod, és akkor nem az övé lesz a felelősség. ...Ugyan lássatok már át rajta! Szerelem,hahh... Na persze...
2010. jún. 19. 11:13
 13/13 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy ezek szerint vagy szerelmet jelent, vagy szexet. Ez bőven elég, egyiket sem akarom mással, csak a férjemmel. A srácnak nincs felesége. De nem hiszem, hogy szexet akarna, nem olyan, hogy az annyit jelentene neki, hogy emiatt megkockáztatná a barátságot (elég jól ismerem). Max azt tudom elképzelni róla, hogy szerelmes. Mindegy, nem számít, egyikre sem vagyok vevő. Köszi a válaszokat.
2010. jún. 20. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!