Miért nem bírta a sofőr magában tartani a magánvéleményét?
Figyelt kérdés
Utazom egy olyan buszon,amely az ország egyik végéből a másikba tart,hosszú lesz az út. Mikor felszálltunk A városban (kezdőállomás),beszélgetett a társával,és jó hangosan kijelentette: 'Az egyetlen jó az,amikor végre itt hagyhatom ezt mocskos,büdös,utálatos várost.' Erre persze helyeselt a másik,kontrázott is,hogy nem is érti,hogy vállalt el ennyi napot,amikor A városba kell jönni,azaz hozzánk,mert micsoda tré hely,nekik meg kínzás idejönni. Aztán összenevettek,hogy jó a kedvük,mert végre mennek B városba (végállomás). Na most szerintem voltunk elegen,akik A városban szálltunk fel,akiknek ez a hazánk. Fizetünk is a jegyért nem keveset. Miért kell még ezt az előadást is hallgatnunk a lakóhelyünk pocskondiázásáról?2010. nov. 9. 16:07
1/3 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, de azért kíváncsi lennék a véleményekre. Érdekes, hogy nem kaptam rá választ.
2010. nov. 12. 13:36
2/3 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mas temaval is ez lett volna. Mindig van olyan, aki akarmilyen velemenyen megsertodhet. Nem bantasbol, de a buszsoforok nem eppen a legiskolazottabb emberek (bar iskolazott emberek kozott is vannak bunkok), de ez meg nem is eros beszolas volt toluk. Nekik ez a velemenyuk. Nekem ennel sokkal durvabb tapasztalataim voltak soforokkel.
3/3 anonim válasza:
Van ilyen de gyakran még rosszabbak, főleg ha közvetlenül az utasba köt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!