Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki ezt...

Szerintetek ha valaki ezt csinálná azt megkéselnék?

Figyelt kérdés

Egyik barátom mesélte,hogy egyik nap a Blahán álldogált mikor odament hozzá egy sötét bőrű egyén, egy késsel,hogy pakoljon ki minden értéket, és neki szegezte a kés.

Ő meg mondta,hogy széttárta a karját,és azt mondta,hogy "Szúrj" mire a srác zavartan körbenézett és elrakta a kést és elfutott.

Szerintetek ez a módszer beállna?Mert ez a barátom kicsit bolond,szóval én elhiszem neki,hogy ezt megcsinálta csinált már nagyobb őrültséget is, de én azt nem hiszem el,hogy zavarba jönne a támadó és elszaladna, szerintem inkább maga nyúlna a sebekbe és ha értéket talál azzal együtt tűnne el.

Szerintetek? (most ne azt kérdőjelezzük meg,hogy ez megtörtént e hanem,hogy mennyi esély van rá,hogy ez így süljön el?)

2012. márc. 10. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát az, hogy elfutott, az szerintem túlzás, kicsit kiszínezhette a srác a történteket. De egyébként szerintem is elmenne. Talán megismételné még a fenyegetést 2-3-szor, de utána nem kötözködne. Ezek a férgek direkt úgy csinálják, hogy ne legyen belőle balhé. Direkt feltűnésmentesen meg tudják, hogy a többi ember nem segít, akkor se ha észreveszik.
2012. márc. 10. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaja "mesterséges színezéket" én is észleltem a sztoriban, de azért elgondolkodtató mi történne.
2012. márc. 10. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
85% az esélye kb. Általában azért fenyegetőznek, hogy ráijesszenek az emberre és az magától adja oda az értékeit. Nem szúrnak/verekednek, ha nem muszáj, mert azt másképp büntetik... Persze ha valaki nagyon pimaszkodik velük, akkor kiprovokálhatja, hogy mégis szúrjanak.
2012. márc. 10. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Nálam meglepődne, mert a gépjármű-átvizsgáló tükör nyele /leánykori nevén: vipera/ kerülne elő elsőnek.
2012. márc. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!