Abigél mellé milyen második keresztnevet tudtok elképzelni?
Figyelt kérdés
Negatív kritikát nem kérek a névről, köszönöm előre is.2012. márc. 10. 12:57
21/28 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást, ennyit a segítségről.
22/28 anonim válasza:
Abigél Vera, és majd úgy becézik, hogy Aloe Vera
23/28 anonim válasza:
Nem kell "felkapni a vizet"
Csak egy unatkozó valaki errejárt, és mindenkit lepontozott, nemcsak téged! Szerintem nem közülünk-való volt, és csak heccből csinálta.
24/28 anonim válasza:
Azt hiszem a Flóra lesz a nyerő :-) ugyanis csak a kérdésre nézem rá, a válaszokra nem, de azonnal Az Abigél Flóra ugrott be és meglepődve láttam ,hogy már írt valaki Flórát :-)
25/28 anonim válasza:
26 voltam. tévedtem. kimondtam hangosan és sajnos kicsit nehéz kimondani, meg kell állni a kettő között az L betű miatt.
26/28 Nevaeh válasza:
Abigél Lia nekem ez jutott eszembe először.
27/28 anonim válasza:
a 13. hozzászólónak teljesen igaza van! tényleg egybemosódik a két név.
egyébként szerintem felesleges két keresztnév. kérdezz meg bárkit, szereti e azt a nevét, amelyiket nem használja. senki nem fog igent mondani. akkor meg minek???
28/28 anonim válasza:
Nekünk Abigél Zoénk lesz. A vezetéknevünkkel nagyon szép egyben a hangzása. Tény, hogy nagyon nehéz volt az Abigél mellé második nevet találni. Közben tucatnév is lett a Zoé, de ez érdekel a legkevésbé.:)
Kedves kérdező te végül hogy döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!