Abigél mellé milyen második keresztnevet tudtok elképzelni?
L betűvel kezdődőeket alapból kizárnám, mert az Abigél meg arra végződik, totál összemosódna :)
Szerintem az Abigél gyönyörű név :) De valamiért én második névként tudom jobban elképzelni mert úgy jobb a hangzása. Pl.
Anna Abigél
Hanna Abigél
Aliz Abigél
Attól még simán használhatja az Abigélt.
Ami még nem hangzik rosszul (szerintem, mert ugyebár mindenki tudja hogy a névválasztás ízlés kérdése és az ugye 50 nőnek 50 féle....) pl. Abigél Melinda
Abigél Anna szerintem is jó :) vagy Lia
Abigél Lia
Szép név az Abigél, én nem adnék második keresztnevet mellé. Később ha felnő a gyermek, nem biztos, hogy örülni fog, ha a hivatalos ügyeknél alá kell írnia valamit és akkor muszáj kiírnia a teljes (első, második) keresztnevét is. -> Ez csak az én véleményem, nem kötelező ezzel egyetérteni.
De ha ti ragaszkodtok a második névhez, akkor rövidebb neveket tudnék elképzelni, mint pl. Nóra, Dóra.
Megint csupa L betűvel kezdődő :))))
Ha bemutatkozik, ennyit hall majd belőle a másik ember:
Kovács Abigéllia vagy Kovács Abigélléna
Tuti vissza fognak kérdezni, hogy KI? Az L-lel kezdődőeket kerüljétek.....
Dehogynem kritizáltad !!
Hülyeségnek minősítetted, az pedig kritika!
Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!