Mit gondolsz egy olyan emberről, akinél egy nem magyar címkéjű pl. ásványvíz van?
Én is így szoktam.
Jó üveget nem dobok ki, csak ha már "elhomályosodik" az üveg. Nem értem, miért nem arról beszél a kedves rokon, hogy milyen pozitív dolog, hogy spórolsz.
Egyébként tudod, miért van ez? Mert ő flancolásból hordaná. Szegényes elmére vall, hisz a külföldet a flanccal párosítja - már ez is sokat mond el róla.
Én is megkaptam régen - néha még most is - , hogy azért olvasok idegennyelvű könyveket, hogy nagyzoljak. Hát persze, aki egy szót nem beszél angolul, az másért nem is nagyon vinné magával az ezer oldalas kötetet.
"nem akarta meginni nálunk a kávét x színű csészéből, mert hogy az flancos."
:D ezen jót röhögtem. a férjed meg miért ilyen kicsinyes hülyeségekkel vág vissza. amúgy utazáshoz, ill. nyáron én is itthoni másfelesből viszek fél literes palackban. persze utóbbit rendszeresen lecserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!