Miért zavarja az embereket, ha valaki egyáltalán nem iszik alkoholt?
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy egyesek egyenesen hazugsággal vádolják azt aki ilyen állít? Meg azt mondják, hogy az ilyen ember álszent ember aki otthon ül egész életében a sötét sarokban... De mégis mi köze van a kettőnek egymáshoz? Miért nem látják az emberek, hogy a világon több milliárd ember van és egyáltalán nem furcsa hogy mindegyik mást szeret. És hogy leginkább nem magunkból kell kiindulni. Azért mert ők szeretnek valamit, nem jelenti azt, hogy más is. Mert mindenki azt hiszi, hogy aki nem iszik az igazából vágyik rá csak biztos nincs kivel meg az álszentsége visszatartja. Miért nem jut eszükbe, hogy egyszerűen csak nem vágynak rá?
Egyszer valaki kérdezte tőlem, hogy: "És nem hiányzik?" Mondom: "Miért ne neked hiányzik az ami nem érdekel?" Ő meg nagy szemekkel, hogy: " Jaaaaaa... Végülis igazad van". Meg sem fordul senki fejében hogy valakit egyszerűen nem érdekel...
Én szeretek iszogatni, de sok ismerősöm van aki nem iszik és így is jól tudják érezni magukat a buliban. Legalább mindig találni valakit aki vezet :-)))))
Én pl. nem szeretem a csoki tortát és semmi késztetést nem érzek rá, hogy bele kóstoljak ha az orrom előtt van.
Sokan tényleg azt hiszik, hogy ha valaki valamit nem fogyaszt, azt önsanyargatásból teszi. Már én is megkaptam, amikor tortával kínáltak és nem fogadtam el hogy? "Mit akarsz, te még nem vagy elhízva!"
Azt hiszik azért nem eszem, mert vigyázok a vonalaimra és hiába mondom, hogy NEM SZERETEM az édességet.
Szerintem ez senkit nem zavar, teny, h fura, de hat na.
Bar az is igaz, h altalaban az ilyen kis szerencsetlen, toketlen kolykokre igaz, h nem isznak meg egy pohar sort se.
JAAh, hat ha lany vagy az mas.
Sok lany ismerosom van, aki nem iszik.
De palikbol teyleg csak a kis szerencsetlenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!