Undorodom az emberek rosszindulatától, más is van így?
Régebben feltett ide egy kérdést egy lány,
kb. annyi volt a lényege, hogy pár barátnője csesztette, mert nem volt egy ideje munkája, és hogy mit tehetne ez ellen...na azok a válaszok. Szinte azonnal letámadták, "ámodozzál tovább rózsaszín világodban királylány és élősködj a pasidon", meg hasonló primitív gúnyolódást kapott-még azután is, hogy írta, nemrégiben meghalt az édesapja...Nem szoktam jelentgetni válaszokat, de akkor megtettem...
Sokan itt élik ki a frusztrációjukat, ne vedd magadra.
köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok és kicsit már meg is nyugodtam
A kérdést nem akarom ide bemásolni, mert biztos, hogy idetévednének a rosszindulatú emberek és megint lehordanának mindennek.
De ehhez hasonló ez a virág milyen fajta, nekem ezt mondták mikor eladták és erre olyanokat írtak, hogy a hajam égnek állt.
Tudod, ide némely témába leginkább az otthon ülő elhízott, unatkozó anyukák írogatnak, akik attól rettegnek hogy a párjuk félred.g és hát valahol le kell vezetni a feszültséget. pl. családi kapcsolatok kategória(tisztelet a kivételnek) ott a legnagyobb az oltás. Ha valaki boldog, akkor le kell szólni, mert az ő életük épp sz.r. Ha olyan kérdést írnak ki, amiben megjelenik egy harmadik fél, akkor lehordják a harmadik felet mindenféle ribancnak. A szex szerelem kategóriába meg tizenévesek járnak, gondolom ha írtál már oda érzékelted a szellemi színvonalat :)
Én csak ezt a kategóriát és a közoktatást olvasom már, régen én is mindig felhúztam magam némelyik válaszon, meg a lepontozásokon, iszonyatos gonosz a magyar emberek többsége... Ahogy mondani szokás "Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is!"
Ne törődj a rosszindulatú kommentekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!