Állítólag a név kötelez, milyen jellegű lesz a Tiara nevű nő?
*** Hát a feltételezéseiddel ellentétben ugyan olyan anya vagyok mint bárki más és ugyan úgy szeretem és rajongok a lányomért. Az hogy szőke hajjal és kék szemmel született nekem egy plusz öröm volt mert nekem barna a szemem , és nem hiszem el, hogy te kismamaként nem átmodoztál arról, hogy vajon milyen lesz ha megszüleik... Én tisztában vagyok azzal, hogy külsőre nőies a megjelenésem ennek ellenére egy elég férfias szakmát választottam ami nagyon kemény, nagyon matek, logikai és nagyon kevesek tudják elvégezni. Azt hiszem nincs olyan amire vágynék igazán az életben amit el szeretnék különösebben érni. Ha másfél éve valaki megkérdezte volna mi hiányzik azt mondtam volna, hogy egy gyönyörű kislányka. Nincs mit helyettem megvalósítson! Én szeretem a rózsaszínű dolgokat amik édese, amik lányosak. Magamat persze nem aggatom fel velük, de mindaadig amíg a kislányomat nem foglalkoztatja, hogy fehér vagy rózsaszínű-e a bodyja addig miért ne okozzak magamnak örömöt? Minek vannak játékok mikor egy popsikenős tubussal több ideig eljátszik??? Én abszolút szeretném a kislányomat éppen annyira bizalmi szinten kezelni később és igen szeretnék ,,hatással" lenni az életére ami összességében kimeríti azt, hogy szeretném ha hallgatna rám. Nem fogom engedni, hogy érettségi után ne tanuljon tovább ez tény. Szerintem igen is alapkövetelmény, hogy tanulással legyen valakiből valaki. Soha nem fogom engedni, hogy külföldre menjen olyannak és el nem bírom képzelni, hogy ép eszű embernek ez legyen a célja. Amíg kicsi addig az én kis hercegnőm, el fogom fogadni ha felnő, azt is ha tinédzser lesz és ő érzi majd mihez van affinitása. Ha 5 évesen azt mondja, hogy ő lila szoknyát akar akkor majd azt fogja felvenni. Én szerettem babázni kislány koromban és igen imádom fésülgetni a kislányom haját és kihasználni azt a kis időt amíg abba öltözünk fel amit én szeretnék. Ez a néhány hónap is elrepült... Később már ő fogja eldönteni milyen mesét néz és mit szeretne. De ne mond már nekem azt hogy egy 7 hónapos kisbaba azért lesz prostituált vagy szuicid hajlamokkal küszködő lelkibeteg, mert én a Tiara nevet adtam neki. Ez a név éppen ugyan úgy név mint az Anna, a Szilvia...stb... Azért nevezi Annának valaki a lányát mert ez tetszik neki. Én azért Tiarának mert nekem ez tetszik. Épp annyira gyönyörűnek látom mint a kislányomat. Tudod lehet, hogy te nem tudtál együtt játszani a gyerekeiddel (ha van), és nem tudod milyen az amikor felöltözünk, megfésülködünk, megfésüljük anyát is...és aztán a tükör előtt megtapsizzuk magunkat, hogy most tetszeni fogunk apának vagy mamának, vagy akivel épp megyünk valamerre, velem is ugyan ezt játszotta anyukám és sok képem is van és örülök, hogy megörökítette az első masnimat és mindent és azon kívül, hogy szeretek tetszeni magamnak nem lettem modell (jó hobbi szintem tiniként elvégeztem egy tanfolyamot ahol sok hasznos dolgot tudtam meg a sminkelésről, táplálkozásról, és a tartásom annyit javult, hogy nem kellett többet kötelezőszerűen úsznom). Soha nem sminkelném ki a kislányomat és komoly sminket magamra se teszek a bőrömre, mert szerintem nincs értelme a hétköznapokra, a baba modelleket pedig a tv-ben látott 1-2 elrettentő amerikai showban ugyan úgy festik. Van tartós műszempillám és műkörmöm és festve a hajam (mind ezt havi 1x csináltatom meg)szemöldököm kitetoválva, de még csak ki se spirálozom magamat! megmosom az arcomat, napvédő és kész! Semmi perc alatt összeszedem magamat azokkal a nőkkel szemben akik órákig foglalkoznak magukkal. Szerintem nem attól lesz valaki jó anya, mert imádja a tüneményes babaholmikat vagy sem. Én imádom a lányom ölelését, a rengeteg puszit tőle, ahogyan a gyönyörű mandula szemeivel rámnéz huncutkodva... Nem tudom te milyen babákkal játszottál eddig, de én nem ilyenekkel. Nem tudom miért feltételezed, hogy nem viselem gondját. Persze ha negatív személyes tapasztalataid vannak ebben a kérdésben, mert a lányod külföldön rázza a seggét, akkor megértem. Igazán sajnálom, hogy nem tudtál rá odafigyelni és emiatt megkeseredve keresed másban a hibát. Én sem tudnám elviselni ha ilyen jövője lenne... valahol megértelek, de más stílusban is előadhattad volna. Hidd el ha más nevet is adsz a lányodnak akkor is kiment volna. Bizalmas viszonyt kellett volna kialakítanod vele és nem elüldöznöd. Nekem minden lépésemről tudott az anyukám és mindenért rohantam hozzá. Ő volt az első aki mindenről tudott és a mai napig órákig beszélgetünk. El nem tudtam volna képzelni, hogy ne legyen diplomám és én a testemből éljek. A név pusztán egymás után leírt betűk sorozata. Elmondanád, hogy mi kényszerítőhatása van a betűknek amiért úgy alakult a lányod élete ahogyan? Inkább gondolkozz el, hogy mikor fordultál el tőle! Az ősszeretet babakorban alakul ki, már akkor megtanulja a kis tündérke, hogy anyára mindig számíthat. Ez az ígéret viszont örök életre szól! Nagyon-nagyon imádom a lányomat és büszke vagyok rá. Soha semmit nem kényszerítenék rá (kivéve hogy majd írja meg a házifeladatát)... Nekem egy a boldogságom! HA Ő IS BOLDOG!!!!
Kérdező! Mikor ünnepelitek a névnapját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!