Ma reggel felébredtem és se telóról, se gépről egyik böngészővel sem hozza be a Facebookot! Mi történhetett vele? Azt írja hogy oldal nem található! meg hasonlókat! senkinél sem hozza be, vagy csak nálam? Várom a válaszokat!
Azért durva, hogy egy közösségi oldal nem elérhető pár órája és már mekkora tragédiaként állítják be. Ajjaj. Még a végén személyesen kell találkozni a barátokkal. Vagy facebook helyett ki kell menni a levegőre. Vagy olvasni egy könyvet. Így talán ki lehet böjtölni ezt a tragikus időszakot.
2012. márc. 7. 08:08
15/26 anonim válasza:
Hát aki ehez van szokva annak nehéz a szokatlanra átállni xDDD
2012. márc. 7. 08:09
16/26 anonim válasza:
Én nem pánikolok, amúgy is csak naponta egyszer szoktam felmenni :) Kicsit vicces is :D
2012. márc. 7. 08:15
17/26 anonim válasza:
Úristen most mi lesz...:DDD Sok függő, már 1 óra fészmentes időszaktól remegnek mint a drogosok..:D
Én nyomok egy képzeletbeli lájkot a szerverleállásra.
2012. márc. 7. 08:15
18/26 anonim válasza:
Tetszik a sok lázadozó ember aki oltja azokat akik csupán érdeklődnek, hogy miért nicns facebook. De hogy is jutottatok el ehhez a posthoz? gondolom google-ben vagy gyakorikérdések-en ez után érdeklődtetek ti is. remélem minél előbb kijavítják, mert se gépen se mobilneten nem tudok felmenni és üzenetváltásra ezt használja az ismeretségem 90%-a nem skypeot...
Úgy h megnéztem az általam tegnap kiírt egyik kérdésre a válaszokat, és ha már itt jártam, megnéztem a friss kérdéseket.
"üzenetváltásra ezt használja az ismeretségem 90%-a nem skypeot"
Tudod elég nagy baj ha csak ezt a 2 módszert ismered az üzenetváltásra. Itt most olyanokra gondolok, akik mondjuk suliban egy osztályban járnak, és nem képesek szünetben beszélni, hanem inkább facen írnak egymásnak. Hidd el van sok példa erre.
Bnőm pl suliban dolgozik, és 10-ből 4-en arra lusták h szünetben felmenjenek a tanáriba amiért épp kéne, inkább face-n írnak a tanárnak h ugyan már ez meg az kéne.. (hozzáteszem ez már pofátlanság)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!