Miért nem jön be a facebook.com?
Figyelt kérdés
Ma reggel felébredtem és se telóról, se gépről egyik böngészővel sem hozza be a Facebookot! Mi történhetett vele? Azt írja hogy oldal nem található! meg hasonlókat! senkinél sem hozza be, vagy csak nálam? Várom a válaszokat!2012. márc. 7. 06:41
2/26 anonim válasza:
Nalam se. Hasonlo kerdest raktam ki az elobb en is. Xd
3/26 anonim válasza:
Szintúgy. "A címen lévő szerver nem található."
4/26 anonim válasza:
Nápamse :S és tiszta durva.. Olyan érzésem van, mintha elzártak vna a világtól...xD
5/26 anonim válasza:
Nálam se jön be. Szerintetek van köze az Anonymus-nak hozzá?
7/26 anonim válasza:
Az egy hecker csoport és megfenyegették már jó párszor a Facebook-ot hogy feltörik az oldalt.
Nem tudom hogy ez mennyire lehetséges, csak feltételeztem.
8/26 anonim válasza:
El tudom képzelni a hekkertámadást is ( [link] ), de van akinek bejön, szóval az egészet nem lőtték le, csak néhány szervert.
9/26 anonim válasza:
nekem se jó,barátnőmnek k.b 15 km re jó
10/26 anonim válasza:
hála Istennek,remélem nem lesz legalább 1 évig és kigyógyul belőle a sok függő idiót# lájkos,megsztom majomember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!