Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha csak úgy oda jönnek, és...

Ha csak úgy oda jönnek, és kötekednek velem, mit mondjak/csináljak, hogy ne legyen bunyó?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer fordult elő, hogy voltam a suliba, és valami baja volt az egyik gyereknek(nem tom, fel idegelte a tanár vagy bármi), és nem ismer engem, én se őt, odajön, és mondja, hogy "mivan te csicskagyökért!, Mivan, mivan mi!? ^szétbszom a fejed, mivan!?"

e úgy m, hogy annyi se tudtam mondani, hogy semmi bajom, csak a haverja állította le, hogy "hagyad már..."

Máskor meg egy cigány kért cigit, mondom, hogy nem dohányzom, szóval nem tudok adni... erre "mi az, hogy nem adsz, szétbaszom mindjárt a fejed, ha nem adsz, te csicska!" Akkor pont jött a busz, és megúsztam...

Ilyenkor mit tegyek? Mert nem akarok verekedni, de azt se akarom, hogy most akkor mindig csak kussba álljak, és nézzek ki a fejemből.

Valahogy le lehet nyugtatni az ilyeneket?

Miért mindig engem találnak meg?

Ía és kigyúrni nem akarom magam, szóval az felejtős.

2012. márc. 6. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretm a cigányozást de most igazat kell adnom a kettővel ezelőttinek: általánosban a mellünk közepéig érő kis cigánykölkök keménykedtek meg szólogattak be, és nem lehetett még csak visszaszólni sem, mert akkor jött oda az egész család. SOHA ne üss meg cigányt, mert csak bajod lehet belőle! Még egy sztori: egy haverom késő este ment haza, és látta, hogy két cigány fickó cipel be a fák közé egy tizenéves kislányt. Odament, lerendezte őket, az egyiknek a karja is eltört. Érdekes módon másnapra tudták a haverom nevét, és fenyegették a családját, stb.
2012. márc. 6. 17:30
 12/13 anonim válasza:

Velem is így volt. Kötekedtek velem megállás nélkül. 185cm 75kg vagyok. Ezt nem keménykedésből írom, hanem tényleg így volt:

Suliban:

Legkevesebben mindig 2-en jöttek kötekedni. Egyik neki vágott a falhoz és megfogott egy széket és rámba**ott egyet. Onnantól nem hagytam magam. Kirúgtam a lábát, tökön rúgtam és állba térdeltem. A másik meg egyből pofázott, hogy "ezt még megbánod", és elvitte a haverját.

Másnap feljöttek 4-en. 1 nagy darab benga állat. Megütött,vissza ütöttem. Kussba maradt... onnantól nem mertek kötekedni...

Ne hagyd magad! Edz,kondizz, kicsit legyél erős, és vágj vissza. Ha nem csinálsz semmit, akkor azt fogják hinni, hogy ők az "istenek", és még azért is fogják csinálni a feszkót...

2012. márc. 12. 17:08
 13/13 anonim ***** válasza:
LEgyél bunkó, velem is sokat szemétkedtek és bunkó módon válaszoltam vissza. NE is csodálkozzanak rajta, ha valaki bunkó velem értelemszerű hogy én is az leszek vele.
2012. márc. 22. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!