Ha beszólnak nektek mit csináltok?
Figyelt kérdés
Mondjuk azt mondja neked kúrva anyád,mit csinálsz?
Visszaszóltok, esetleg megütitek az illetőt?
2012. febr. 11. 12:17
1/10 anonim válasza:
visszaszólnék, ha meg folytatja akkor orbavágnám
2/10 A kérdező kommentje:
Te de hülye vagy.Direkt írtam hogy mit szól be nehogy félre értse egy hülye gyökér.
2012. febr. 11. 12:43
3/10 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló kösz.
2012. febr. 11. 12:44
4/10 anonim válasza:
Ok nélkül nem szólnak be, én pedig nem adok rá okot. Ha mégis ilyen helyzetbe kerülök, az illető pofájába röhögök, és közlöm vele, mennyire szánalmas, ez többnyire hatásos.
5/10 anonim válasza:
beverem az orrát oszt többet nem pofázik.. :'DD
6/10 anonim válasza:
Felmérném az erőviszonyokat és annak függvényében cselekednék. Mintha meg sem hallottam volna, Visszaszólás, Egyből odamenni és beverni a pofáját.
8/10 anonim válasza:
Valaki írta: "Ok nélkül nem szólnak be"
Nálunk igen! Egy rohadt cigány ok nélkül kiabált nekünk az iskolában, amikor beszélgettünk a barátommal "k*rva anyátokat", meg hogy "sz*pjátok le a f*szomat", meg ilyenek, ez a gyerek vagy fél méterrel alacsonyabb volt nálunk, és mernek emberkedni velünk...
...persze csak ablakon keresztül mert. Ha bent lettünk volna, már bevertünk volna neki olyat, hogy összesz.rja magát.
És hogy a kérdezőnek is mondjak valamit:
Attól függ, hogy kik szólnak be. Nem mindegy, hogy egy ilyen kis taknyos cigánykölyök, vagy egy kigyúrt ember.
9/10 anonim válasza:
Aki azt írta nem szólnak be ok nélkül, de beszólnak csak szerintem te nem kerültél még olyan helyzetbe. Vannak sajnos olyan primitív emberek akik ok nélkül szólogatnak be. :/ Na most elsőre én is csak felmérném, hogy erősebb-e nálam ha erősebb akkor csak maximum teszek neki egy megjegyzést hogy vegyen vissza majd elsétálok ebben fenn áll az a veszély, hogy utánad jön és jól elkalapál... Ha viszont én vagyok az erősebb bevernék neki egy olyat hogy összesz@rja hugyozz@ magát. Én konkrétan nagyon utálom hogy ha valaki anyáz az anyámat senki ne vegye a szájára szerintem, én ezért bizonyos körülmények között ahogy mondtam ütök.
10/10 anonim válasza:
ja csak akkor mertek emberkedni, kiállni magatokért, ha bizonyosan gyengébb az illető? szárhazi gyáva férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!