Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan rossz ha nem adom kölcsön?

Olyan rossz ha nem adom kölcsön?

Figyelt kérdés
Nekem van a legjobb telefonom az osztályban így sokan rajonganak erte,elkerül. Viszont ma az engedelyem nélkül vettek ki, ráadásul hülyeségeket néznek rajta,szexet keresnek. Most nevetsz, de ôk szánalmas tarskeresoket nezegetnek és a vagyaik tárgyait (pl puskak) es kib*szott idegesítö hogy mindig elkerik vmi szarrért,nem lehetne inkább a világi örömöket szerezni? Édesanyám se azért vette hogy ugyetlenkezu idiotak szorqkozzanak vele.

2012. márc. 5. 23:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és keresztény vagyok, fontos a vallasom
2012. márc. 5. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Iskolába ne vigyél magaddal drága holmikat. Probléma megoldva.
2012. márc. 5. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Most tényleg azt kérded tőlünk,hogy kölcsön add-e a telódat másoknak?

Semmi közünk nincs hozzá, mit csinálsz a telóddal. Tőlem akár falhoz is vághatod. Ha probléma,hogy használják ne add kölcsön hát nem tök egyszerű?

2012. márc. 5. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem probléma. Én se adom kölcsön az értékesebb dolgaimat pedig keresztyén vagyok. Sajnos egy idő után az ember megtanulja, hogy így a legegyszerűbb vigyázni rá. Ha baja lesz úgyse fogja senki vállalni, hogy kifizeti.

Amúgy meg miért nem viszel a suliba olcsóbb telefont? Ha valaki csak a telefonod miatt a "barátod" az elég szánalmas.

2012. márc. 5. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Én sem értem. Mi a fészkes fenének neked iskolás létedre drága mobil? Ha meg villogni viszed be a suliba (mi másért) akkor ne csodálkozz hogy elveszik, vagy 1x majd el is lopják.
2012. márc. 5. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért ne vihetné be a suliba, nálunk is mindig volt, manapság már szinte mindenki viszi magával a mobiltelefont mindenhova, erre találták ugyanis ki... Viszont ezt hogy elveszik, én sem értem, ne add oda nekik és kész. Nekem is drága telefonom van, nem adom oda minden jöttmentnek. A vallásod meg hogy jön ide?
2012. márc. 6. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
A keresztények közt eleve nem jellemző a drága cuccokkal való villongás és nem vagy köteles semmit sem kölcsönadni. Ne ítélkezz róluk, ebben a korosztályban természetes, hogy kíváncsiak. Te magad provokáltad ki a helyzetet azzal, hogy menő telefont vittél be magaddal.
2012. márc. 6. 07:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne vidd magaddal suliba, ha mégis, szó szerint tartsd magadnál. Az adatforgalmat meg tiltsd le - így nem lehet böngészni a telefonnal.

Amúgy meg, mi a csillagért kell tizenéves kölyköknek okostelefon? Ki sem tudják használni rendesen!

2012. márc. 6. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!