Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért vagy antiszemita? Miért...

Mért vagy antiszemita? Miért vagy rasszista?

Figyelt kérdés
elsősorban zsidógyűlölők és rasszisták őszinte véleményét várom. tényleg kíváncsi vagyok az álláspontjukra, annak a magyarázatára, hogy erre az álláspontra jutottak. 22/F
2009. jún. 8. 22:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%

21:37:

Biztos durva, hogy vannak még normális emberek!

Mondjuk én is szívesebben beszélnék egy négerrel vagy kínaival, mint veled!

A fehér emberek sem mind intelligensek, Te vagy rá az élő példa!

2009. jún. 9. 21:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Voltunk barátokkal még régebben egy olyan szórakozóhelyen, ahová négerek igen nagy számban járnak.

Egy magyar lányt úgy megvertek, hogy mentőt kellett hívni, amikor nemet mondott az egyik sötétebb testvérünknek. A kidobó haverom nagy barátja, beszélgettünk vele sokat, mondta, hogy igen, gyakran megesik hasonló és ő sok mindent látott, de az a véleménye, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Az ilyen keveredős dolgokból jó ritkán sül ki.

2009. jún. 10. 08:49
 23/24 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A rasszizmus, -vagy ahogy te értelmezed ebben a helyzetben- cigányellenesség nem akció hanem reakció. Ezen gondolkodj el. A négerekkel semmi bajom. Nem ismerek egyet sem de ha olyanok mint a cigányok akkor biztosan rasszista lennék. Így tehát csak a cigányokkal szemben vannak előítéleteim. Erről viszont nem én tehetek. Hanem egyedül ŐK! Egyébként zsidót se ismerek. Viszont maga Izrael állam és az ottélő emberek egyáltalán nem szimpatikusak nekem. És történelmi palesztín térképeket összehasonlítva a maiakkal kísérteties hasonlóságokat vélek felfedezni a mi térképeinkkel párhuzamban(leginkább az etnikai térképek).

2010. ápr. 29. 20:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Én viszont nem származás alapján ítélkezek, hanem magát az embert nézem. Felőlem lehet néger, kínai, cigány vagy zsidó, csak legyen normális. Ha pedig gyűlölök egy kisebbséget képviselő embert, az nem azért van, mert olyan származású, amilyen, hanem mert rossz ember.
2010. dec. 30. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!