Mit csináljak, ha a legjobb barátnőm nem érdeklődik felém?
Nagy barátnő lehet ha le se szar.
Ez ellen nincs mit tenni, szard le te is.
Én azt gondolom, hogy nem lehet olyan valaki a legjobb barátnőnk, aki minket nem tart a legjobb barátnőjének kölcsönösen. Ennyi idősen nekem is voltak barátnőim, és volt egy valaki (hol éppen aktuálisan egy valaki, hol ugyanaz a személy éveken át), akit a legjobbnak tartottam közülük, és utáltam is ezt a kifejezést használni, azt mondtam rá, hogy a legkedvesebb barátnőm... Aztán évekkel később jöttem rá, hogy ez nem így működik. Egy barátságnak mindig kölcsönösnek kell lennie, kölcsönös elfogadás, és a felek ugyanazon a szinten állnak. Hogy mi tanított meg rá? Megismertem azt a lányt, akit tényleg a legjobb barátnőmnek mondhatok, hiszen tudom, hogy ő is így gondolkodik rólam. 20 éves voltam akkor.
Barátkozhatsz vele, de hidd el, lesz majd olyan lány, akinek te is épp olyan fontos leszel, mint ő neked.
hogy mit csinálj? Nyiss mások felé is! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!