Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a legjobb...

Mit csináljak, ha a legjobb barátnőm nem érdeklődik felém?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a legjobb barátnőm semmibe vesz. Ha találkozunk,nem foglalkozik velem, nem ir nekem, inkább másokkal van és az több barátnőmet el akarja venni tőlem,ők meg utána mennek. Nekem ő a legjobb barátnőm, neki sok más barátnője van és ezért ő nem is keres másokat,mindig csak mások keresik őt. Mit tegyek?
2009. jún. 8. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled. Nekem is ugyanez a bajom.
2009. jún. 8. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt egy ilyen időszak,de ha igaz barátnőd,akkor ülj le vele beszélgetni,mondd el,mi nyomja a lelked,lehet hogy olyan dolgokat tudsz meg,amire nem is számitottál.lehet félreértett vmit,és kicsit megorrolt Rád.Beszélj Vele,más megoldás sajnos nincs.szurkolok:)
2009. jún. 8. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy barátnő lehet ha le se szar.

Ez ellen nincs mit tenni, szard le te is.

2009. jún. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy nem lehet olyan valaki a legjobb barátnőnk, aki minket nem tart a legjobb barátnőjének kölcsönösen. Ennyi idősen nekem is voltak barátnőim, és volt egy valaki (hol éppen aktuálisan egy valaki, hol ugyanaz a személy éveken át), akit a legjobbnak tartottam közülük, és utáltam is ezt a kifejezést használni, azt mondtam rá, hogy a legkedvesebb barátnőm... Aztán évekkel később jöttem rá, hogy ez nem így működik. Egy barátságnak mindig kölcsönösnek kell lennie, kölcsönös elfogadás, és a felek ugyanazon a szinten állnak. Hogy mi tanított meg rá? Megismertem azt a lányt, akit tényleg a legjobb barátnőmnek mondhatok, hiszen tudom, hogy ő is így gondolkodik rólam. 20 éves voltam akkor.

Barátkozhatsz vele, de hidd el, lesz majd olyan lány, akinek te is épp olyan fontos leszel, mint ő neked.

hogy mit csinálj? Nyiss mások felé is! :)

23/L

2009. jún. 9. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi már születésünk óta ismerjük egymást bnőmmel, régen mindig együtt lógtunk, de mostanában sosem hív, ha hívom nem ér rá, meg ilyesmi. Nekem csak ő van legjobb barátnak, nincs is más akivel szoktam sétálni vagy vmi. Persze neki van csomó bnője, akik bulikba csábítgatják. Bnőmnek van egy bátyja, nekem is van. Ők is haverok. Rajtam kívül mind a 3-an bulizni mennek, meg minden én meg itthon kuksolok egyedül, mert nem foglalkoznak velem. Nagyon rossz érzés. Nem tudom mit csináljak.
2009. jún. 14. 01:14
 6/6 anonim válasza:
Hál istennek nekem nem ilyen barátnőim vannak ezért is a barátnőim kettő van akit igazán a barátnőmnek nevezhetek abból az egyik igaz :-)
2009. jún. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!