Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Téged zavar ha olyan emberek...

Téged zavar ha olyan emberek jelölnek be közösségi oldalon, akivel rég találkoztál és nem is tartjátok a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar. én nem arra vágyok hogy 500 ismerősöm legyen hanem h azok legyenek ismerőseim akikkel tartom is a kapcsolatot.
2012. márc. 3. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én már annak is örülnék, ha csak olyanok jelölnének, akivel legalább valaha kapcsolatban voltam. De kisvárosban élek, és így sokszor olyanok is jelölnek, akik csak tudják, ki vagyok, de életemben két szót nem beszéltünk egymással, sőt sokszor még a nevük, arcuk sem rémlik. Aztán amikor rákérdezek, hogy kicsodák, akkor jönnek azzal, hogy miért, én nem az x.y. gyereke (a szüleim tanárok) vagyok? Basszus nem azzal van gondom, hogy én ki vagyok, azt tudom, hanem hogy őket honnan kellene ismernem.
2012. márc. 4. 00:04
 2/6 -pandy- ***** válasza:

Engem jobban zavar,amikor "lájkolgatnak" meg vigyorikat írkálnak ezek az alakok, aztán ha összefutunk meg sem ismernek.

De az is zavar,amikor valaki jelölget és "dobok egy üzit",hogy honnan ismerjük egymást??? Erre semmi válasz.

2012. márc. 4. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Nem azért, mert megrögzötten gyűjtöm az ismerősöket, erről szó sincs, viszont én kíváncsi vagyok rá, hogy mi lett azokkal, akikkel 5-10 éve nem találkoztam. Csomóan vannak, akikkel még tinikoromban együtt jártam fesztiválokra, akkora trógerek voltunk mindannyian, hogy az valami hihetetlen (beleértve persze engem is), így aztán kíváncsi vagyok rá, hogy kiből mi lett :) Nyilván ők is ugyanettől a szándéktól vezérelve jelölnek be engem :)
2012. márc. 4. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem különösebben. Egyszerűen írok neki, hogy kb 10 éve három mondatnál nem váltottam többet vele, és nem fogadom el a jelölését. Minek idegeskedjek ilyesmin?
2012. márc. 4. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Az viszont igen, ha teljesen idegen jelöl be. Kapásból visszautasítom, hiszen nem ismerem, nem beszéltem vele soha.

2012. márc. 4. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nem zavar ha olyan jelöl be akivel régen jóban voltam vagy osztálytársam volt. Visszaigazolok neki.

Annak is visszaigazolok akiről látom hogy falubeli.

Igazából az se zavar ha olyan jelöl ismerősnek akivel egyszer beszéltem csak. Én viszont nem jelölgetek így.

Még annak is visszaigazolok akit látásból ismerek csak, legyen vele boldog.

Van kb 550 ismerősöm face-n de még rengeteg olyan van aki nem ismerősöm pedig régen osztálytársam volt, itt lakik a faluban stb.

2012. márc. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!