Péntek este van. Hogy hogy a gép előtt ülsz?
Figyelt kérdés
Miért nem mentél valamerre, vagy miért nem találkozol valakivel?2012. márc. 2. 19:32
31/43 anonim válasza:
Egyrészt beteg vagyok, napokig 38-39 fokos lázzal feküdtem, most is van még hőemelkedésem, és nagyon köhögök.
Másrészt házi feladatot írok, amit hétfő reggelig kell leadnom. :(
32/43 anonim válasza:
elfogyott a fizetésünk :( de holnap házavatóra megyek :D
33/43 anonim válasza:
holnap korán kell nyelvsuliba mennem és még kész sincs a leckém...ehelyett itt fecsérelem az időm .... :D
35/43 anonim válasza:
Minden nap iszom haverokkal, de most beteg a barátom emiatt nem volt kedvem lemenni és nem volt jobb ötletem, mint hogy gyakorizzak. És te miért ülsz a gép előtt??
36/43 A kérdező kommentje:
Barátom dolgozik, ismerősök meg nem hívtak mára sehova, úgyhogy punnyadás van :)
2012. márc. 2. 20:42
37/43 anonim válasza:
Nincs kivel találkozzak, a barátom a haverjaival lóg, és egyébként is, a péntek az én kényeztetős-szépség napom.
38/43 anonim válasza:
Holnap este megyek bulizni, és most gyűjtöm hozzá az erőt. olt osztálytársnőm 20. szülinapját ünnepeljük :D Lesz majd ,,ereszd el a hajam" xD
19/L
39/43 A kérdező kommentje:
Én is akarok ,,ereszd el a hajam" bulit :(
2012. márc. 2. 20:55
40/43 anonim válasza:
Szimplán fáradt vagyok, nincs kedvem sehova sem menni. A találkozóim meg már megvoltak, úgyhogy pihenek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!