Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Péntek este van. Hogy hogy a...

Péntek este van. Hogy hogy a gép előtt ülsz?

Figyelt kérdés
Miért nem mentél valamerre, vagy miért nem találkozol valakivel?
2012. márc. 2. 19:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Most jöttem haza a barátnőmtől akit a születésnapja alkalmából köszöntöttem fel.
2012. márc. 2. 19:39
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
A párom mesét olvas a gyerekeknek, akik utána aludni fognak, a párom pedig elmegy bulizni, úgyhogy internetezéssel és egy kis munkával töltöm el az időt itt a gép előtt. :)
2012. márc. 2. 19:39
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiunk lefektetve, a párom nézi az "egy perces" játékot, most van az én pihenőidőm. :)
2012. márc. 2. 19:41
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Végre idejutottam gép elé, nekem ez a legnagyobb buli :)

A kislányom fürdés és vacsi után most játszik még egyet elalvás előtt, apukája utolsó simításokat végzi az otthoni munkájában, én elkészítettem a vacsit, mindenkinek mást, huh... Most pedig jöttem gép elé, hogy végre beszélgessek a barátokkal, akikkel csak így tudok jelenleg kapcsolatot tartani, a távolság miatt. Szóval máshogy most nem is szeretnék lenni pár percig, csak a gép előtt. Utána meg megy a napi rutin tovább.

2012. márc. 2. 19:41
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnál vagyok, de ő elaludt már, mert húzós hete volt, úgyhogy itt borozgatok, közben gyk-zok és játszok.(:
2012. márc. 2. 19:43
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekem szombaton iskola van.(Levelezős egyetem)
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
2 napja szakítottam, elöbb jöttem melóbol vidékről. Most nem is hiányzik semmi csak egy jó fürdő és masszázs az jól esne . :) egyik sincs igy marad a zuhany és főzök egy teát :P olvasok lehet aztán ALSZOm végre.
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Punnyadok :] Én a szombat estés-típus vagyok, holnap megyünk szórakozni a barátaimmal. Koncertre megyünk, iszogatunk, nevetgélünk, ünnepeljük majd a fiatalságunkat :]
2012. márc. 2. 19:44
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Szigorlati tételeket dolgozok ki. Amúgy sem vagyok bulizós, ha nem tanulnék, valószínűleg filmeznék :)
2012. márc. 2. 19:50
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Ma a barátnőzés, vásárlás délután megvolt, most kitúrtam a nagylányt a gép elől 5 percre, aztán már itt sem vagyok, altatom a picit.
2012. márc. 2. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!